ŽESTOKA RASPRAVA Uroš Ćertić osuo paljbu po Staniji Dobrojević, a onda ga je Marko "oduvao" svojim odgovorom
Foto: Printscreen Pink TV

Uroš Ćertić i Marko Marković su imali sukob mišljenja u vezi Stanije Dobrojević. 

Naime, kaskader je na pitanje Ivane Šopić zašto blati Staniju kad se i njegova bivša devojka Ivana Stamenković Sindi provokativno ponašala za vreme učešća u Velikom bratu, stao u odbranu bivše.

ŽESTOKA RASPRAVA Uroš Ćertić osuo paljbu po Staniji Dobrojević, a onda ga je Marko

Pink printskrin

 

- Da to je tačno, ali radi se o devojci, koja je bila članica grupe "Models", koja je devedesetih važila za jednu od najboljih pop-dens grupa za razliku od Stanije, koja je beton liga! - bez dlake na jeziku je rekao Ćertić.

- Ne bavim se ja ligama, ko je beton, a ko je neka druga liga, radi se o Staniji, devojci, kojoj je Ruma 13 mesto, pošto je od rata u Hrvatskoj izmenila puno adresa. Ona je neko ko je veliki borac, koja je završila fakultet i otisnula se u Ameriku, u koju neko ko ode na šest meseci da radi vrati se čak u minusu, a ona za razliku od drugih u Americi stvorila dobar život i napravila biznis - rekao je Marković.

ŽESTOKA RASPRAVA Uroš Ćertić osuo paljbu po Staniji Dobrojević, a onda ga je Marko

Printscreen

 

- Razumem Uroša da brani svoju bivšu devojku, kao i ja što branim Staniju, ali nije tako kao što ljudi misle. Možda Staniju kritikuju, zbog načina na koji se slika, nekome je to možda previše provokativno, ali opet ona je neko ko je izgradio svoje ime, svojim radom i trudom - zaključio je Marko.

OGLASILA SE MILJANA KULIĆ Posle mesec i po dana, ona je konačno krenula za Niš

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading