NOVA GEJ AFERA U ZADRUZI Snimak sa Anitom bacio sumnju na Markovu muškost, zadrugari zapenili i spomenuli Staniju
Printscreen

Emisija "Gledanje snimaka" uzburkala je strasti u Beloj kući, a ono što je zadrugare posebno zainteresovalo jeste video na kom Anita Stanojlović naskače na Marka Markovića i pokušava da ga odvuče u krevet

Ljubavne strasti atraktivne zadrugarke nisu ih iznenadile koliko činjenica da je Marko nije osetio potrebu da ih uzvrati i da je umesto vrele akcije cimerki ponudio da odu na cigaru. 

NOVA GEJ AFERA U ZADRUZI Snimak sa Anitom bacio sumnju na Markovu muškost, zadrugari zapenili i spomenuli Staniju

Printscreen

 

Njegov postupak razbesneo je Jovanu Tomić Matoru i Kristijana Golubovića koji su bacili sumnju na da je zadruga uopšte naklonjen suprotnom polu. 

- Zamisli naskoči ti neko na ki*u i na milimetar je od tebe, a ti spominješ cigare. Definitivno mislim da to što neko ima pe*is ne znači da je muškarac. Nisam došla nikog da veličam i dižem, ali ovako nekoga da veličam ne mogu - urlala je Matora na čije tvrdnje se ubrzo nadovezao i Kristijan. 

-Od Stanije nisam čuo vau fascinacije o Markovoj muškosti. Dovodi se sve u pitanje šta smo kada u ovakvim akcijama ostanemo samo na rečima. Pe*ing ne može da traje više od sat i po vremena. Da oseća nešto prema njoj i da mu se sviđa, ma kakva kontorla. Uđeš mi u krevet, a ja vičem kuku lele - rekao je Golubović, ali se Marković povodom ovih tvrdnji zadrugara nije branio. 

NEMAM OSEĆAJ PREMA TOM DETETU Potresna ispovest Ivana Marinkovića, otkrio šok detalje odnosa sa Kulićkom

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading