RODILA SAM SA 17, OTAC ME SE ODREKAO! Anita Stanojlović za Alo! progovorila o svom burnom životu
E stock

Kako se bliži početak Zadruge 6, tenzija među rijaliti učesnicima raste, a novi takmičari trude se da skrenu pažnju na sebe kako bi se izborili za što duži opstanak u „beloj kući“.

Anita Stanojlović predstaviće se sada prvi put javnosti, a neposredno pred ulazak u rijaliti ona je za Alo! progovorila o svojoj turbulentnoj vezi, bebi koju je rodila sa 17 godina, kao i ocu koji je se zbog trudnoće odrekao.

RODILA SAM SA 17, OTAC ME SE ODREKAO! Anita Stanojlović za Alo! progovorila o svom burnom životu

Alo

 

- Istina je da iza sebe imam jako buran emotivan život, iako imam samo 19 godina. Imala sam jednu dugu vezu, međutim, meni to nije bilo zanimljivo jer je taj momak prema meni bio previše dobar. Ostavila sam ga kada sam upoznala dečka sa kojim sam pre dve godine dobila dete - šokirala nas je svojom izjavom na samom početku Anita, koja je potom otkrila da je zbog ove ljubavi imala dosta problema.

- On je bio problematičan i moji roditelji su branili našu vezu. Zbog toga sam bežala od kuće, na kraju je majka digla ruke od mene. Međutim, nakon nekoliko meseci veze, on je pokazao svoje pravo lice. Pratio me je, merio je koliko mi vremena treba od škole do kuće, kada odem kod majke non-stop me je zvao. Tukli smo se, gađali se predmetima, letele su piksle u glavu. Bilo je prisutno obostrano fizičko nasilje. Tukao je i on mene i ja njega. Meni je ta veza bila uzbudljiva, svašta mi je obećavao i meni se to svidelo. Naravno, ništa od toga nije ispunio - ispričala je Anita, koja je otkrila da je za trudnoću saznala kada je već bilo kasno da abortira.

RODILA SAM SA 17, OTAC ME SE ODREKAO! Anita Stanojlović za Alo! progovorila o svom burnom životu

Alo

 

- Shvatila sam da sam trudna kada smo raskinuli. Ja sam ga ostavila i vratila sam se bivšem dečku, onom koji je bio fin prema meni. Nisam znala da sam u drugom stanju, radila sam testove koji su uvek bili negativni. Kada sam otišla na redovan pregled kod ginekologa saznala sam da sam u petom mesecu trudnoće. To je bio veliki šok za mene. Dugo mi je trebalo da prihvatim činjenicu da ću postati majka. Sada se ne kajem, jer imam divnog sina, ali to je bio jako težak period za mene - rekla nam je buduća zadrugarka, koja je otkrila da je se otac tada odrekao.

- Majka je prihvatila da se vratim kod nje, a otac me se odrekao kada sam stupila u vezu sa ocem svog deteta. Kada je saznao da sam trudna hteo je da prebije majku. On nikada ranije nije bio nasilan, ali tada je tako reagovao. Nakon mog porođaja, očeva porodica me je pozvala i rekli su mi da je moj otac umalo umro jer sam rodila dete tako mlada - zaključila je Anita za Alo!.

 Podigla kredit sa sise

Iako je jedva punoletna, Anita ne krije da je hirurškim putem uvećala grudi, a kako kaže, za taj luksuz je potražila pomoć banke.

RODILA SAM SA 17, OTAC ME SE ODREKAO! Anita Stanojlović za Alo! progovorila o svom burnom životu

E stock

 

- Imam silikone u grudima, to sam sama finansirala, podigla sam kredit kako bih se operisala - rekla je ona.

 Baba i deda izdržavaju dete

Anita je istakla da ima punu podršku porodice svog bivšeg izabranika, te je priznala da su oni ti koji izdržavaju njihovog sina.

- Bivši viđa dete dva puta nedeljno, ostalo vreme sin provodi kod mene. Njegovi roditelji su preuzeli finansijsku brigu pošto on ne radi, oni kupuju sve za unuka. Imam njihovu punu podršku - rekla je ona.

PRE MARIJE BIO U VEZI SA ATRAKTIVNOM PEVAČICOM Rastko je govorio da je njigov odnos bio veoma buran

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Izvini

04.09.2022 07:40

Koja banka ti dala kredit. Nisam znala da se daju pare maloletnicima i nezaposlenim