PRONAŠLI SU MI TUMOR NA LEVOJ DOJCI! Prvo oglašavanje Lune Đogani nakon operacije, poslala jaku poruku svim ženama
Printscreen

Vest da je Luna Đogani završila u bolnici i na operaciji sve je ostavila u čudu i iznenadila, a sada, nakon izlaska iz bolnica i oporavka se oglasila i otkrila o čemu se radi.

Naime, Luna je istakla da su mnogi bili zabrinuti za nju, zahvalila se doktoru koji je sve odradio kako treba, ali da je sve u redu sa njenim zdravstvenim stanjem i ovim putem apelovala na žene i devojke da obavezno obavljaju preglede.

- Moram da se zahvalim svima, posebno doktoru koji je sve uradio kako treba, hvala svima puno, baš su me pazili. Što se tiče moje intervencije, nema razloga za brigu, ja sam stvarno dobro, došla sam kući. Ovaj video sam odlučila da snimim jer mislim da je danas važno da podstičemo devojke i žene, kao što je mene jedna žena koja je prošla haos sa promenama na dojkama. Ona me podsetila da odem na pregled na koji retko ko ide, a jako je važno - rekla je Luna, pa nastavila:

Printscreen

 

- Ne morate da imate simptome, a da postoje neke promene. Ja sam tako otišla na ultrazvuk dojki, redovno idem, imala sam situaciju u porodici, mama je to imala. Doktorka mi je našla promenu, rekla mi je da to ne mora da bude ništa loše, ali da može da bude nešto što mora da se prati. Išla sam na biopsiju i tu se pokazalo da mi je promena benigna, to je tumor, ali benigni, pronađen na levoj dojci. To kroz godine može da se promeni i ode na drugu stranu, neću da izgovorim. Htela sam odmah to da odstranim i ne razmišljam, nema potrebe da se čeka. Odmah sam se čula sa hirurgom, on je rekao da to treba da se odstrani, odradila sam sve analize, otišla i trajalo je sat i po. Probudila sam se i bila sam okej - ističe Luna na svom Jutjubu.

UNAKAZILI SU ME, DOĐE MI DA IH TUŽIM Aleksandra Nikolić o paklu kroz koji je prošla, ne može da jede uopšte i trpi velike bolove, a tu nije kraj mukama

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kaca

01.09.2022 12:34

Stres genetika danasnji zivot cuvaj se Luna