NIJE ME SRAMOTA! Dalila javno otkrila šta će biti sa prezimenom Dragojević nakon zvaničnog razvoda, svi u studiju zanemeli
Printscreen

Dosta se spekulisalo o prezimenu Dragojević i šta će Dalila uraditi sa njim nakon razvoda, mnogi je osuđuju budući da se i dalje tako preziva i potencira prezime bivšeg supruga Dejana.

Naime, Dalila je sinoć, prilikom gostovanja u emisiji "Narod pita" otkrila i šta ona smatra da je ispravno kao i šta će u budućnosti biti sa njenim prezimenom.

- Je l' te nije sramota da nosiš prezime Dragojević? Mene bi bilo - pitala je gledateljka.

- Nije me sramota. Ta osoba od koje nosim prezime, nije mi ništa loše uradila do izlaska iz rijalitija, kada je počeo da priča sve one budalaštine. Smatram da moj razvod možda nije bio na lep način, ali mislim da je u redu da se razvedem ako nemam emocije prema njemu. Dajte mi jednu kuću gde nema svađe i rasprave?! Ja nosim svoju krivicu i mislim da sam osuđena onako baš baš brutalno. Kao da sam ušla u svaku kuću i rastavila ih sve od muževa, ostavila mu decu gladnu, a ne ovo! Ostvario je sebi ciljeve koje je planirao i ostalo. Ja sam trpela nekoga pored sebe da se ponaša najmonstruoznije. To je moje breme! U životu mi je jako lepo, sa svojim problemima se borim, sa nekim prošlim sam se izborila i sada mogu da kažem da sam srećna i da me ništa osim dragog Boga neće zaustaviti - rekla je Dragojevićka.

Printscreen

 

- Čime si ti Dejana povredila - pitala je gledateljka.

- Ja ću se voditi onom tematikom da nisam smela to da uradim na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, nije pravi način i to kada sam ga napadala, da to nije ispravno. Trebala sam da se povučem, ali da nisam tako postupila, ne bi možda bio pobednik "Zadruge 5". Biće im loše kada shvate da im je od ovako loše osobe, došlo i nešto dobro - odgovorila je Dalila.

- On je ljiga. Zar on tebi nije priređivao stresove onim lomovima i iznođenjem prljavog veša iz vaše kuće? Kakve veze ima da li je to na televiziji ili u kući - rekla je gledateljka.

Printscreen

 

- Meni se zamera to što sam ga lagala tih mesec dana i što nisam imala hrabrosti da mu kažem u oči, ne samo zbog njega nego i porodice i zajedničkih prijatelja. Sada kada sam napolju, ja ću da kažem: "To je to, razlaz". Nisam mogla, jer smo mi ostajali da boravimo pod istim krovom - rekla je Dalila.

- Ja ti čestitam i smatram te pobednikom. Trebaš da se zahvališ dragom Bogu što te je odvojio od takvog čoveka. Ono što je mene najviše uznemirilo, a to je gostovanje u "Narod pita", a to je kada je rekao gledateljki: "Želim ti jednog Zorana Marjanovića u kući" - rekla je gledateljka.

REKAO MI JE DA MU TREBA VIJAGRA ZA ALEKSANDRU Maja Marinković besna kao ris nakon što je Subotićeva objavila zajedničku fotku sa Pecom

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Cile

31.08.2022 08:33

Dandara sad iz pakosti nemenja prezime samo da bi provocirala

Mima

02.09.2022 11:37

Pa kad si znala u tajnosti da se v encas što se nisi u tajnosti i razvencala. Ne ti si zudila za slavom da budeš u centru pažnje. Unapred si tipovima Cara i pripremila igru. Mukice jadna.