POBRINI SE ZA PONAŠANJE U HOTELU I KOKAIN! Zola odgovorio Maji Marinković i obelodanio sve njene mračne tajne, spomenuo i njenog oca (FOTO)
Foto: Alo/ilustracija

Nakon što je Maja iznela da ne želi Čoliću da pridaje značaj i iznela niz uvreda na njegov račun, sada je došao red i na bivšeg zadrugara.

Naime, Čolić joj je odgovorio putem društvenih mreža, iznoseći optužbe da Marinkovićeva navodno koristi zabranjene supstance.

Foto: Alo/ilustracija

 

- Majo Marinković, brini ti o sebi, svom udaranju glave o zid, razbijanju čaša u hotelima, razbijanju pepeljara u hotelima, lažima upućenim tvom sopstvenom ocu da te je neko maltretirao, a najviše se pobrini za konzumiranje kokaina. Nisi moj tip, nisam zaljubljen u tebe. Filip mi je prijatelj, ali i da nije Zolander "kajne cajt" (nem. nema vremena) za vreće plastike - napisao je Zola na Instagramu.

Podsetimo, nekadašnji zadrugar je tokom gostovanja u emisiji "Narod pita" otkrio šta se sve dešavalo u hotelskoj sobi nakon pomirenja Maje i Filipa i istakao da je došlo do tuče između njih dvoje, na šta je Maja veoma burno reagovala i osula paljbu po njemu.

KARIĆ RAZBESNEO SVE OBJAVOM Mnogi spekulišu da su ovo razlozi zbog kojih je Stefan ostavio Jovanu, fotografija napravila opšti haos

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Pvc

30.08.2022 06:47

Baš vreća plastike, izađi iz novina , idi u Dubai .....