KARIĆ RAZBESNEO SVE OBJAVOM Mnogi spekulišu da su ovo razlozi zbog kojih je Stefan ostavio Jovanu, fotografija napravila opšti haos (FOTO)
Printscreen

Bivši zadrugar Stefan Karić izazvao je lavinu komentara zbog poslednje fotografije, koju je objavio na društvenoj mreži Instagramu.

Naime, on je objavio fotografiju na kojoj pući usne, što nije ranije činio, a kod pratioca je izazvao burne reakcije.

Fotografija je razbesnela mnoge fanove, a negativni komentari samo su se nizali.

KARIĆ RAZBESNEO SVE OBJAVOM Mnogi spekulišu da su ovo razlozi zbog kojih je Stefan ostavio Jovanu, fotografija napravila opšti haos (FOTO)

Printscreen

 

Spekuliše se da je jedan od mogućih razloga njihovog raskida bilo je to što je Karić bio željan slobode i načina života, koji je vodio pre misice, što je i sam izjavljivao. On u poslednje vreme objavljuje slike na kojima pozira sam, a Jovanu je blokirao na svim društvenim mrežama.

Podsetimo, zadrugar je poslednjih dana u žiži javnosti zbog raskida sa Jovanom Ljubisavljević. On je nedavno gostujući u emisiji "Narod pita", obelodanio da je raskinuo sa misicom, što je mnoge njihove fanove razočaralo, s obzirom da ga je čekala deset meseci, zbog čega su je mnogi fanovi pohvalili kako je požrtvovana i time pokazala koliko ga voli.

JADNICA Maja Marinković ponovo udara na Jovanu Jeremić nakon što je otkriveno ko je voditeljki slao preteće poruke, ne zaustavlja se

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Ђура

29.08.2022 20:06

Кога више занима овај патуљак ?!.

Ina

29.08.2022 20:55

Progledao konačno i video sa kim ima posla! Kamila,lisica,zmija su male mace za ovu azdaju!

Cvecka

30.08.2022 03:42

Mali glupi iskompkeksirani rumenko!!!

DB

30.08.2022 18:28

Taman je sa Jovanom počeo da živi koliko toliko normalan život, primeren njegovim godinama, ali nije dugo izdrzao. Ponasa se kao neizivljeni tinejdžer i ne ume da prepozna i sačuva nekoga ko ga iskreno voli.