MILJANI SE STANJE POGORŠALO, NA IVICI JE DA DOBIJE SEPSU?! Lekari hitno preduzeli mere, spominje se još jedna operacija
Alo! Ilustracija /J.V.

Rijaliti zvezdi Miljani Kulić se navodno naglo pogoršalo zdravstveni stanje, pa lekari strahuju da će uskoro morati da je operišu i da je na ivici da dobije sepsu.

Kako Republika piše, u Kliničkom centru opet je drama, s obzirom na to da Miljani danima ne spada temperatura, koja ide i do 40 stepeni, pa su doktori preduzeli sve mere i sprovode neophodne analize da bi utvrdili šta se dešava i koji je sledeći korak koji moraju da preduzmu.

- Miljana je vidno uznemirena, visokofebrilna. Stanje joj se znatno pogoršalo zbog visoke temperature, koja ide i do 40 stepeni. Uzeti su joj uzorci za testiranje na korona virus, poslata je na snimanje glave i abdomena. Specijalisti su se hitno konsultovali oko novonastale situacije, od neurologa, infektologa, hirurga do anesteziologa. Specijalisti su razgovarali o potencijalnom novom zahvatu pošto strahuju od početka sepse - otkrio je za gorenavedeni list izvor iz Kliničkog centra.

Printscreen

 

Kulićka je na antibiotskoj terapiji, a svakodnevno ima snimanja i analize krvi i urina.

- U slučaju da joj još malo skoči CRP, moraće hitno da se reaguje i da je operišu. Trenutno su započeli antibiotsku terapiju, odnosno empirijsku, bez jasnog uzorka. Zbog toga je poslata na sva snimanja. Takođe su joj uzeli i uzorak krvi za hemokulturu da bi bili sigurni da li je sepsa već nastupila, a nakon toga i urin za urinokulturu - kaže sagovornik i dodaje da su lekari svakodnevno na vezi s njenim roditeljima Sinišom i Marijom, pa ih obaveštavaju o svemu:

Foto: Alo/ilustracija

 

- Marija i Siniša non-stop zovu. Doktori su rekli da se stanje pogoršalo čim su videli da temperatura ne pada. Marija se mnogo uspaničila, odmah su rekli da treba da krenu za Beograd da bi bili tu, ali lekari kažu da još ne treba da dolaze jer Miljana ima dobar tim oko sebe - dodaje izvor.

- Rekli su da će sve da javljaju preko telefona ako treba iz sata u sat i da svakako ne bi mogli da provode vreme s njom jer Miljana mora da se odmara tokom pauza kad daje krv i urin za analize. Stalno ima snimanja, pa joj bilo kakvo nerviranje, stres i umor ne bi iš li naruku. Kulićka bi se potresla kad bi videla roditelje da su u panici, pa je zato najbolje da zasad ne dolaze u Klinički centar - završava izvor.

Podsetimo, Miljana Kulić je već izvesno vreme u bolnici zbog komplikacija koje su nastale nakon operacije želuca koju je radila u Turskoj.

MAJA POTVRDILA VEZU SA FILIPOM CAREM! Starleta ne krije da je zaljubljena do ušiju, odmah se oglasila: Ne mogu više da lažem sebe, a ni druge

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading