Počeo kasting za rijaliti
Foto: Alo/Alo! Ilustracija /J.V.

Šesta sezona rijaliti programa "Zadruga" uveliko se priprema, a sada je otkriveno i kada počinje.

Emitovanje kreće za dve nedelje, odnosno 9. septembra, potvrdili su sa "Pink" televizije. Iako još uvek nisu poznati svi takmičari najgledanijeg rijaliti programa, za mnoge stare učesnike se uveliko spekuliše.

Novi rijaliti učesnici koji će se od 9. septembra boriti za nagradu od 50.000 evra danas će snimiti svoje profile kojim će se predstaviti publici.

Stigla je i nova takmičarka Jovana Korbar i bavi se glumom.

 - Imam supruga, on mi je i predložio da uđem u rijaliti. Neću ga prevarim, ukoliko se zaljubim prvo ću se razvesti. Ulazim radi promocije, ne smeta mi što su ljudi u rijalitiju skandalozni. Družila bih se sa prostitutkama, i u glumi ima prostitucije - kazala je nova učesnica Jovana.

OTKRIVAMO KO SU NOVI UČESNICI ZADRUGE 6: Njegov lik nam je već poznat, druži se sa poznatim pevačem: Volim matore žene! (VIDEO)

Alo

 

Odmah za Jovanom stiglo i već poznato lice Zadruge 5 -Boža Džons.

- Volim starije žene, finansirala me jedna gospođa, vodila me na putovanja i kupovala mi skupocenu odeću. Družim se sa Darkom Lazićem, i ja vozim bez vozacke imam prekrsajne kazne - rekao je on.

OTKRIVAMO KO SU NOVI UČESNICI ZADRUGE 6: Njegov lik nam je već poznat, druži se sa poznatim pevačem: Volim matore žene! (VIDEO)

Alo

 

Ceo intervju pogledajte u video prilogu iznad slike.

Podsetimo, Miki Đuričić je pre tri dana zvanično potpisao ugovor sa produkcijom. 

Takođe, kako prenose domaći mediji i Milica Dabović će navodno biti deo ekipe „Zadruge 6“.

Rijaliti ne bi bio to što jeste, da nije Lepog Miće.

U "Zadrugu" će navodno ući i Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica, koji su zbog problematičnog ponašanja diskvalifikovani iz prethodne sezone.

Među zadrugarima i ovaj put naći će se ponovo i bivši ljubavnici Dalila Dragojević i Filip Car, a kako se još navodi, i Miki Đuričić će se takođe preseliti u Šimanovce.

PECA ULAZI U ZADRUGU 6 SA MAJOM I SUBOTIĆKINIM RODITELJIMA Haos u najavi, otkriveni svi detalji

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading