PECA ULAZI U ZADRUGU 6 SA MAJOM I SUBOTIĆKINIM RODITELJIMA Haos u najavi, otkriveni svi detalji
Foto: Alo ilustracija

Peca Raspopović navodno (45) ulazi u "Zadrugu 6", gde će biti sa bivšom ljubavnicom Majom Marinković (25), s kojom je raskinuo u nedelju.

Pod istim krovom naći će se i roditelji Aleksandre Subotić (25), s kojom ima sina Jovana, a koju je prevario s Majom - Ljuba Pantović i Karađorđe Subotić.

Maja i Peca

Foto: Printscreen/instagram

 

- Produkcija Pinka pregovara s Pecom da makar na nekoliko meseci uđe u rijaliti. Oni veruju da bi to bio pun pogodak za gledanost, pošto cela Srbija priča o njegovoj aferi s Majom. Za sada su se načelno dogovorili, ali ostalo je još da Peca proveri kakve su mu poslovne obaveze u narednom periodu i javi kada bi mogao da se priključi rijalitiju - otkriva izvor.

- On tvrdi da sa Aleksandrom već dugo nije bio u dobrom odnosu i da su već neko vreme živeli odvojeno pre nego što se smuvao s Majom. Takođe, na razgovoru sa produkcijom rekao je da ni Sandra nije bila baš cvećka u braku, a da sada od sebe pravi žrtvu. Jedino ga brine to što bi u rijalitiju živeo s Majom, koja je nepredvidiva i koja bi mogla da mu pravi ozbiljne probleme - priča izvor.

PECA ULAZI U ZADRUGU 6 SA MAJOM I SUBOTIĆKINIM RODITELJIMA Haos u najavi, otkriveni svi detalji

Foto: Instagram/printscreen

 

- S njim bi u narednu sezonu trebalo da uđu i Aleksandrini roditelji.

- Karađorđe je oberučke dočekao poziv za "Zadrugu" jer je u finansijskim problemima i radi kao dostavljač hrane. Obećao je da će ispričati sve što zna o Peci, Maji... Ljuba generalno voli rijaliti i za dobar novac uvek je spremna da učestvuje u njemu. Ona jedva čeka suočavanje sa Pecom i Majom. "Urnisaću ih! Zažaliće što su se rodili", rekla je Ljuba kad je dogovarala ulazak - prepričava sagovornik.

PECA ULAZI U ZADRUGU 6 SA MAJOM I SUBOTIĆKINIM RODITELJIMA Haos u najavi, otkriveni svi detalji

Foto: Printscreen/instagram

 

Braća blizanci Nenad i Predrag Lazić naći će se 9. septembra na imanju u Šimanovcima. Neca Tiktoker već je učestvovao u Pinkovom rijalitiju i prošao prilično neslavno. On je priznao da je homoseksualac i da je zaljubljen u Boru Santanu, da bi posle "Zadruge" tvrdio da je sve slagao samo da bi bio u centru pažnje. Ovog puta će mu se pridružiti brat, za koga kažu da je ozbiljniji i zreliji od Nece. Pored njih, među zadrugarima će se naći i Miki Đuričić, Lepi Mića, Stanija Dobrojević, Nadežda Biljić i Toma Panić.

NAĆI ĆU NEKI ŠTEK ZA ODNOSE U RIJALITIJU Taki o ulasku u Zadrugu 6, evo šta kaže o susretu sa Carem

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading