MIKI DOBIO 150.000 EVRA ZA ZADRUGU 6! Otkrivamo u šta Đuričić planira da uloži honorar
Printsc Pink

Miki Đuričić je prvi rijaliti učesnik koji je potpisao ugovor za predstojeću sezonu Zadruge, a kako saznajemo, njegov honorar za učešće u šou-programu biće 150.000 evra!

Naime, pčelar iz Kupinova odlučio je da promeni život iz korena nakon što se oženio i dobio ćerkicu Dunju, a kako naš sagovornik otkriva, Miki će upravo zbog naslednice biti deo Zadruge 6, gde će zaraditi novac za ćerkinu bolju budućnost.

- On je godinama živeo od danas do sutra, bio je poročan i nije preterano razmišljao o budućnosti. Međutim, otkako je dobio Dunju sve se promenilo - započeo je priču za Alo! izvor, koji otkriva razlog Đuričićevog učešća u rijalitiju.

MIKI DOBIO 150.000 EVRA ZA ZADRUGU 6! Otkrivamo u šta Đuričić planira da uloži honorar

Foto: Twitter/printscreen

 

- On je bio odlučan da je završio sa svojom rijaliti karijerom i svima je govorio da više neće ulaziti u tu vrstu programa. Međutim, narod ga voli i dobio je ponudu koja se ne odbija. Za svoje desetomesečno učešće Miki će zaraditi 150.000 evra, imaće slične uslove kao i prethodnih sezona, biće izolovan od zadrugara i imaće svoju sobu gde će sam spavati i provoditi vreme. Iako mu je teško palo ponovno odvajanje od supruge i ćerkice, svestan je da toliku sumu novca ne može da zaradi na drugi način. Zbog toga je odlučio da iskoristi priliku koja mu se nudi - rekao je sagovornik, i otkrio da rijaliti učesnik za cilj ima da obezbedi naslednici bolju budućnost.

MIKI DOBIO 150.000 EVRA ZA ZADRUGU 6! Otkrivamo u šta Đuričić planira da uloži honorar

Printscreen

 

- Miki planira da zarađen novac uloži u nekretninu koju će prepisati na Dunjino ime, kako bi ona uvek imala materijalnu sigurnost. Ostatak novca iskoristiće za pokretanje malog porodičnog biznisa koji će mu donositi stalne mesečne prihode - zaključio je naš sagovornik.

ZATOČENA U INOSTRANSTVU Marijana Zonjić o trnovitom putu na estradi za Alo!

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
Aca

25.08.2022 07:31

Sramotno da se tolike pare daju za zevzecenje! Ljudi rade pošteno 8 sati dnevno i ne mogu ni da sanjaju o takvom novcu!

Mirko

25.08.2022 11:34

@Aca - I ležeći policajci primaju platu.

Jevta

25.08.2022 07:35

Neradnik i kockar nikada ništa nije uspeo u životu.

Mira

25.08.2022 07:51

AAAAAAUUUUU AL SE POJEDINCI OBOGATISE BEZ RADA I ZNOJA!!!! DANAS SE PLACA I BLESAVLJENJE STO SI LUDJI TO VISE PARE DOBIJAS.

ivana

25.08.2022 07:58

sramota!!!! zašto se uopšte prikazuje zadruga?????? zatupljujete narod više amaan

Nena

25.08.2022 10:15

Čovek prelezi deset meseci i dobije toliko para. To je nemoguce

Kole

25.08.2022 13:06

Da li je ovaj Mitrović normalan?? Trebalo je da izračuna deset meseci puta minimalac u Srbiji i da toliko najviše mogu da dobiju ,pojedinci , a ovako ova mrcina deset meseci ždere,spava,urla za ovoliko !!!! Nije normalno. Onda neka ubaci neke socijalne slučajeve da bar nešto zarade, a ne ovaj ološ !!!! Više bi pokazali i bar bi bili zahvalni , ovako ovoj bagri nikad dosta , sramota.

Laki

26.08.2022 02:08

A ko si ti da ista tražiš od Mitrovica lezilebovicu?? Sram te bre bilo,pa nije ti on socijalna ustanova da ti završava kuću i hrani dete, zasuci rukave i radi, a ne da život provodis spavajući u rijalitiju!!!