ZATOČENA U INOSTRANSTVU Marijana Zonjić o trnovitom putu na estradi za Alo!
Alo! Nina Denda

Kontroverzna Marijana Zonjić već godinama koristi svaku priliku da uspe u muzičkim vodama, zbog čega je čak tri puta bila u rijaliti-programu Zadruga.

ZATOČENA U INOSTRANSTVU Marijana Zonjić o trnovitom putu na estradi za Alo!

Foto: Printscreen/instagram

 

Iako je mislila da će njen put do zvezda biti znatno lakši, za Alo! je progovorila o teškim situacijama u kojima se našla kada je jedva punoletna počela da nastupa, kidnapovanju koje je doživela u Nemačkoj, ali i ocu koji se razboleo zbog njenog seksa pred kamerama.

Mlada si počela da pevaš i da učestvuješ u rijalitiju. Kako si odlučila da uđeš u estradne vode?

- Počela sam da pevam u jednom manjem restoranu u Crnoj Gori. Brat pevača Seja Kalača je u meni prepoznao talenat, pa sam malo-pomalo krenula da nastupam s njegovim bendom. Kada je moj otac saznao da sam s fakulteta otišla u kafanu, pozvao je inspekciju, a potom i policiju da me vrate kući. Bilo ga je sramota i nije želeo da progovori sa mnom više od pola godine. Svi u mojoj porodici su obrazovani, napravili su karijere, pa je mene posmatrao kao crnu ovcu.

Kako je tvoj otac reagovao na seks pred kamerama koji si imala s Tomom Panićem?

- To je moja najveća životna greška. Jako mi se svideo, napila sam se kao nikada i napravila glupost. Mom ocu je to jako teško palo budući da ga je zvala rodbina, da su komšije dodavale ulje na vatru, da je mom bratu bilo izuzetno neprijatno. Ne mogu da oprostim sebi to što je otac dobio šećer zbog mene i tih ružnih komentara. Nikada nije bio za rijaliti, već je želeo da završim Fakultet političkih nauka kad sam već upala na budžet. Toliko se samo mučio da pošteno napravi nešto u životu i da bude poštovan i čestit, pa su mu  Zadruga i moje učešće zaista bolna tema.

ZATOČENA U INOSTRANSTVU Marijana Zonjić o trnovitom putu na estradi za Alo!

Foto: Estock

 

Da li si tokom nastupa imala neprijatne situacije?

- Doživela sam niz negativnih situacija u svom poslu. Muzičari su najveća govna, pogotovo kada si mlad i neiskusan u ovom poslu. Obećavaju brda i doline, a gledaju da te iskoriste. U jednom periodu sam radila vikendima u Nemačkoj, a gazda kluba je u međuvremenu raskinuo sa devojkom zbog mene. Nakon jedne svirke me je zaključao u apartmanu, oduzeo mi je telefon i pasoš. Danima me je držao zatočenu. Plakala sam, vrištala i molila ga da me pusti. Kada je posle nekoliko dana otišao, vrištala sam i polomila pola apartmana, a kada su komšije pozvale policiju, uspela sam da pobegnem. 

Mnogi ti zameraju druženje s Dalilom...

- Tri meseca pred kraj rijalitija počela sam intenzivno da se družim s Dalilom. Odrekli su je se njeni prijatelji, a meni se srce lomilo na sto delova dok sam je gledala kako sama plače i sedi. Smatram je izuzetno dobrim čovekom i neka sam za javnost najgora jer sam dobra s njom, u njoj sam pronašla sestru koju nisam imala.

 

ZATOČENA U INOSTRANSTVU Marijana Zonjić o trnovitom putu na estradi za Alo!

Foto: Printscreen/instagram

 

DALILA DOBILA SKUPOCENI POKLON OD GRINGA Vest o tome da se bivša zadrugarka verila ne prestaje da šokira javnost, a sada je usledilo ovo

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading