DALILI STIŽE TUŽBA OD BIVŠE KUME Gordana prolazi kroz pakao zbog Mujićeve, živi u strahu, iznela jezive detalje
Foto: Printscreen Pink TV

Gordana Vasić, bivša kuma Dalile Dragojević odlučila je da tuži starletu zbog otkrivanja ličnih podataka na televiziji. Kako ističe Vasićeva, nije ni slutila da će joj se zbog bivše zadrugarke odmor pretvoriti u pravi pakao.

- Nisam htela da se završi ovako, ali naše kumstvo će morati da se okonča na sudu. Ja sam trenutno na odmoru u Vrnjačkoj Banji, došla sam na Filmski festival, ali mi je zbog Dalile preseo odmor - započela je Gordana, pa otkrila šta se desilo:

Foto: privatna arhiva

 

- Za vreme mog uključenja u emisiji, Dalila je od nekoga dobila moj broj telefona. Zatim je počela da ga čita i pročitala sve do poslednje dve cifre i pitala: "Da pročitam i poslednja dva broja? Šta misliš? Je l' da ih pročitam?", ja sam joj odgovorila: "Slobodno, hajde, kaži i ta dva pa da te tužim odmah". Ona se nasmejala i rekla: "Hajde, neću" i tada kreće moja katastrofa. Isto kao što je njoj prosleđen moj privatni broj telefona, tako je prosleđen i drugima. Pretpostavljam da je ona glavni krivac za to, da ga je ona prosledila. Ja od tada dobijam pozive, poruke, nemam mira. Sedela sam u restoranu i dobila poziv od osobe koja se pravila da je mentalno poremećena. Uznemiravaju me non-stop, smeju se u slušalicu, grokću, ismevaju me, vulgarni su. Preseo mi je odmor, zbog toga ću je tužiti! - dodaje Gordana.

Printscreen

 

Gordana se nakon uznemiravajućih poziva čula sa Markom Đedovićem, koji joj je dao savet.

- Sa Đedović se često čujem. On je upućen u celu priču i posavetovao me je da je tužim. Rekao mi je da se za to treba obratiti sudu. Ovo zaista jeste vid nasilja, uznemiravanja. Dalila hoće da napravi problem i meni i mom suprugu. Htela je i da mi uništi posao i karijeru, zato se bojim, jer znam da je spremna na sve - priznala je ona i dodala:

- Mogu ja da se nosim sa njom, ali ne i da igram prljavo, a ona je prljavi igrač i grozna osoba. Jednom prilikom je prokomentarisala: "Kuma želi preko mene u rijaliti". Bila sam ja pozvivana da uđem, ali nisam želela, ni sada ne želim u "Zadrugu 6" - ističe ona.

Foto: privatna arhiva

 

Na kraju razgovora, Gordana je otkrila svoje planove:

- Ja sam i dalje na odmoru, kada se vratim planiram da unajmim advokata pa da vidim kako ću i šta ću dalje - završava njena kuma.

NE PITAJTE ME ŠTA SAM RADIO SA VIKI U STANU Marko Osmakčić progovorio, ne želi više da ćuti nakon što je sve isplivalo u javnost

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

17.08.2022 21:26

Dalila dobila kumin br od drugarice koja radi u produkciji. Tužba i za nju.