DALILA MOLILA FANOVE DA JOJ DAJU 1.000 EVRA Skandal neviđenih razmera, isplivalo sve u javnost, šok usledio kada su joj tražili novac nazad
Printsc Pink

Dalila Dragojević navodno je žickala novac od svojih fanova.

Naime, vicešampionka "Zadruge" molila je grupe podrške da joj daju 1.000 evra, jer posle rijalitija nije imala ni dinara u džepu.

- Kad je izašla iz "Zadruge", Dalila je čekala neko vreme da joj Pink uplati honorar. U tom periodu je kukala svojim fan-grupama da nema novca! Pisala im je: "Ljudi, dajte mi makar 1.000 evra da premostim do 1. avgusta, tada dobijam honorar. Ako treba, vratiću vam novac..." Oni su se sažalili na nju, organizovali se i uplatili joj 1.000 evra na račun - priča jedna od žena iz te grupe, koja je želela da ostane anonimna, a prenosi jedan domaći medij.

Printsc Pink

 

Prema njenim rečima, pojedini Dalilini fanovi su se navodno iznervirali kad su shvatili da ih je molila za pare, a sada uživa u luksuzu:

- Jao, kad smo videli te bahanalije na moru, poludeli smo! Svaku noć je izlazila, pila alkohol, provodila se na nastupima Ace Lukasa, Teodore Džehverović... Preko dana je bila na najskupljim plažama... Pojedinci su joj tada pisali da vrati novac, ali ona ih je odmah blokirala na društvenim mrežama! Sramota! - ističu fanovi.

Printsc Pink

 

I dok luduje po celu noć uz skupoceni šampanjac "moet" po Crnoj Gori i Hrvatskoj, Dalila poručuje da joj ne pada na pamet da vrati pare koje je uzela.

- Dali su mi 1.000 evra, pa šta?! Trebao mi je novac, jer sam posle "Zadruge" neko vreme čekala honorar. Ne pada mi na pamet ikome da vraćam pare! Uzela sam i ne zanima me. Sve ovo što sada trošim zaradila sam u rijalitiju - rekla je starleta u emisiji "Narod pita".

Na pitanje da li je možda finansira novi dečko, kog oslovljava sa Gringo i koga krije od javnosti, odgovara:

- Ne! Njegov novac je njegov. Bili smo zajedno na moru u Hrvatskoj. Dejan je čak poslao neke svoje fanove iz Hrvatske da me fotkaju s njim. Strašno je čime se sve ljudi bave. Ne znam što me ne ostavi na miru. Izjavio je da nisam promenila prezime jer mu teram inat. Eto, iz inata ću do kraja života da se prezivam Dragojević! - dodaje Dalila.

BUKTI RAT! Dalila žestoko odgovorila Đedoviću, Dejanu i Filipu, ne želi više da ćuti, sprema se haos

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Dragan

17.08.2022 10:18

Ovce su za sisanje , i treba da vam uzme pare kad ste budale

Mica

17.08.2022 14:02

Vi niste normalni nemste za hleb a davate takvim ljudima da se bahacu. I treba sve budalama da uzme. Bene radite i davajte ovim u zadruzi sto leze