ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Peca iznajmio stan Maji tik do Subotićeve, Marinkovićeva se baškari za sve pare, nastaće opšti haos
Printscreen

Samo dan nakon što je došla sa Crnogorskog primorja kako bi obavila informativni razgovor u beogradskoj policijskog stanici, Maja Marinković uputila se ka Novom Sadu i otpočela zajednički život s nevenčanim suprugom svoje najbolje drugarice Aleksandre Subotić, biznismenom Petrom Pecom Raspopovićem, na samo kilometar udaljenosti od prevarene i ostavljene suparnice, saznaje Rijaliti plus.

Kako izvor blizak preljubnicima otkriva, Maja i Peca iznajmili su stan u jednoj od najluksuznijih zgrada u tom gradu ne mareći za to što Aleksandra s decom živi u blizini.

ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Peca iznajmio stan Maji tik do Subotićeve, Marinkovićeva se baškari za sve pare, nastaće opšti haos

Foto: Printscreen/instagram

 

- Peca je Maji predložio zajednički život još tokom letovanja u Crnoj Gori, pa je bilo pitanje dana kada će se to desiti. Iako je prvobitna ideja bila da žive u Beogradu, složili su se da je u narednom periodu znatno lakše da budu u Novom Sadu za koji ga vezuju poslovi. Pošto je Peca ostavio svoj stan Aleksandri i zajedničkom sinu, iznajmio je drugi za Maju i sebe, a što je posebno neverovatno, u istom naselju u kom živi njegova bivša s decom. Ne samo da ljubavnicu i prevarenu ženu deli manje od kilometar, nego je pitanje trenutka kada će se sresti i napraviti haos jedna drugoj - navodi izvor, i otkriva da je glavni razlog takvog postupka upravo luksuz koji je želeo da priušti novoj devojci.

- Naselje u kom živi ova paklena trojka zaista je najprestižnije u Novom Sadu i obiluje najluksuznijim stanovima. Budući da Peca radi sve da udovolji Maji, nije preterano razmišljao o Aleksandri i mogućnosti da se sretnu. U glavi mu je bilo samo da stan u kom će živeti s novom devojkom bude najprestižniji i nije žalio pare da to i obezbedi kako bi joj udovoljio. Kako ni Maji nije smetala ideja da živi pored suparnice, brzo su se dogovorili o zajedničkom životu u kom uživaju - priča izvor, i otkriva da se Marinkovićeva baškari u stanu koji sadrži dva kupatila, džakuzi i privatnu teretanu.

Maja i Peca

Foto: Printscreen/instagram

 

- Maja je devojka koju je otac razmazio i navikao na luksuz, pa ne čudi što ne želi da pristane na manje. Ne samo da sada živi u stanu koji ima više od 100 kvadrata nego ima zasebno kupatilo, džakuzi, ogromnu terasu i privatnu teretanu. Mesečno iznajmljivanje tog stana je 2.500 evra, a to je zaista jaka cena kada se uzme u obzir da se radi o manjem gradu, a ne o prestonici. Koliko uživa u svim blagodetima veze s bogatim dečkom, stvarno bi bila šteta da joj baškarenje i sreću prekine susret sa suparnicom - zaključuje izvor za Rijaliti plus.

ONA JE MULJ DRUŠTVA, TO JE SVE FEJK! Maja Nikolić za Alo! raskirnakala Dalilu i njenu novu vezu, udarila na njen moral i zarađen novac

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading