Maja i Peca
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Peca Raspopović našao se u centru skandala kada je prevario suprugu Aleksandu Subotić sa njenom najboljom drugaricom Majom Marinković, ali pre 12 godina pokušao je da smuva jednu od "prvih starleta na ovim prostorima", Suzanu Perović Blondi. Ona je otkrila kakav je Peca zapravo i objasnila zašto je uverena da veza sa Majom neće opstati

ONA JE NJEGOVA TIHA PATNJA! Peca pre Aleksandre i Maje pokušao da osvoji ovu poznatu damu

Foto: Printscreen/instagram

 

Starleta Maja Marinković, osim što se bori protiv suparnice Aleksandra Subotić, sada ima još jednu u nizu estradnih rivalki. Naime, u pitanju je majka bivšeg zadrugara Save Perovića, Suzana Perović Blondi, koja otkriva kakav je Peca Raspopović zaista. 

Naime, kada je Maja saznala da je Suzana bliska sa Pecom, napisala joj je nekoliko poruka, koje je, kako navodi Svet obrisala. No, Blondi je sve to sačuvala i sada javno iznela detalje. 

- Ja se nadam da će njih dvoje da opstanu, ali nema šanse. Sve te starlete se nadaju da će Peca da im kupi avione i kamione, ali on uopšte nije galantan. Džaba se one operišu, Peca voli prirodnu lepotu, zato sam mu ja godinama tiha patnja - govori Blondi. 

ONA JE NJEGOVA TIHA PATNJA! Peca pre Aleksandre i Maje pokušao da osvoji ovu poznatu damu

Foto: Youtube/Printscreen

 

Blondi za sebe kaže da je jedna od prvih starleta na ovim prostorima i da Pecu poznaje 12 godina.

- On je tada moj broj uzeo od jedne drugarice i došao da me upozna u nekom besnom džipu. Bio je debeo, crven u licu nisam htela sa njim na večeru. Posle me je često zvao, muvali smo se, ali osim dodira i poljubaca nije bilo ništa više. mislim da mu zato rak rana, nije mogao da me ima. Često je dolazio u moj salon na masažu, uvek je davao dobar bakšiš, govorio mi da kupim sebi nešto lepo, znao je da usred zime sedne u kola i dođe u Crnu Goru samo da me vidi. Prestao je da se javlja kada je počeo da živi sa Aleksnadrom. Jednom smo se sreli svo troje u Crnoj Gori - rekla je ona i opisala kako je izgledao njihov susret:

ONA JE NJEGOVA TIHA PATNJA! Peca pre Aleksandre i Maje pokušao da osvoji ovu poznatu damu

Foto: Youtube/Printscreen

 

- On se baš zbunio, pocrveneo, nije znao šta ću ja da kažem, a Aleksandra i ja iako se dobro znamo iz rijalitija Snajke, bila je vrlo rezervisana i neprijatna. Kada je Aleks otišla na operaciju grudi, pitala sam ga šta će njemu ta veza, pošto je stalno govorio da njega ne zanima da bude javna ličnost, on se pravdao da se zaljubio, da će videti šta će tu i kako će biti. Rekla sam mu: "Evo, počeo si da ulažeš u nju, radi grudi", a on je odogovorio da Aleksandra sama finansira svoje estetske zahvate - tvrdi Blondi za Star.

NAPUŠTA ŠEPAK! Dalila Dragojević spakovala kofere, evo gde odlazi

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading