PRIMAM MORFIJUM, NE MOGU DA STANEM NA NOGE Sandra Čaprić za Alo! otkrila detalje nesreće
Foto: Printscreen/instagram

Bivša zadrugarka Sandra Čaprić nedavno je doživela tešku saobraćajnu nezgodu na Zlatiboru kada je izgubila kontrolu nad kvadom, koji se prevrnuo na nju.

Nakon što je zadobila teške telesne povrede, Sandra je hitno hospitalizovana na Institutu za ortopediju Banjica, a nakon operacije kuka i butne kosti, smeštena je u rehabilitacioni centar.

O bolničkim danima, nesnosnim bolovima, kao i detaljima nezgode, Čaprićeva je progovorila u emotivnoj ispovesti za Alo!.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Trenutno se osećam bolje nego prethodnih dana, ali sam jako slaba, ruke su mi izbodene od infuzija koje konstantno primam. Operacije su srećom dobro prošle, ali imam nesnosne bolove. Inače sam osoba koja može da trpi jake bolove, ali sada primam morfijum kako bi mi ublažio ovu patnju kroz koju  prolazim - započela je svoje izlaganje Sandra, pa otkrila detalje svog trenutnog zdravstvenog stanja.

- Sledi mi period rehabilitacije, ugrađena su mi dva titanijumska šrafa u kuk i operisana mi je butna kost. Ne mogu da se oslonim na noge, osećam se nemoćno. Navikla sam da budem aktivna, a sada zavisim od drugih. Zbog povrede ramena ne mogu da koristim hodalicu, što mi dodatno otežava život - objasnila nam je agoniju kroz koju polazi Sandra, koja nam je potom otkrila ko joj pomaže u ovoj teškoj situaciji.

Printscreen

 

- Najveća podrška mi je moja najbolja drugarica Sindi. Roditelji trenutno ne mogu da budu pored mene, otac je bolestan i ne želim da bude po bolnicama da ne bi dobio koronu. Sindi mi je desna ruka i jako sam joj zahvalna za sve što je učinila za mene - istakla je bivša zadrugarka, koja se prisetila stravične nezgode koju je, kako kaže, predosetila.

Printscreen Pink

 

- Predosetila sam nesreću, čitavog tog dana sam imala jako čudan osećaj. Inače vozim jako brzo, što nije za pohvalu, ali taj dan sam vozila sporije od svog društva. Konstantno sam zaostajala i trudila se da uživam u prirodi. Međutim, u jednom trenutku sam dala gas zato što je ispred mene bila uzbrdica. Kako sam pritisnula gas, izgubila sam kontrolu nad kvadom, koji se prevrnuo na mene. Ostala sam bez svesti i sledeće čega se sećam je bolnica - zaključila je Čaprićeva za Alo!.

Iz bolnice je izneli s krevetom

Sandra Čaprić je iz bolnice izneta sa sve krevetom, u pratnji osoblja koje joj je pomoglo da uđe u automobil kojim se pevačica prevezla do Instituta za rehabilitaciju, a u kojem će provesti naredni period.

DECA OPČINJENA POBEDNIKOM ZADRUGE! Skandiraju Dejanu Dragojeviću sa tribina, snimak pokrenuo lavinu poruka

 

 

Komentari (1)

Loading
Nada

11.08.2022 09:18

Bar se pristojno obuci i pokri te grudi ! Znamo da imas silkone !