ŠUTIRALA ME JE DOK SAM LEŽALA NA ULICI! Sandra Čaprić napadnuta, a za Alo! otkrila detalje horora koji je doživela
Foto: ATA Images

Ime pevačice Sandre Čaprić u poslednje vreme vezuje se za mnoštvo skandala, a sada je bivša zadrugarka za Alo! otkrila detalje jezivog nasilja koje je pretpela od ljubomorne devojke svog bivšeg partnera.

Naime, koliko društvene mreže mogu da zakomplikuju život Sandra se uverila kada ju je nakon nastupa sačekala sadašnja devojka njenog bivšeg partnera koji se našao na snimku koji je pevačica objavila na svom Instagram profilu, i pretukla je.

Printscreen/RED TV

 

- Sve se dogodilo nakon mog nastupa. Tokom večeri sam objavila snimak sa jednim momkom, u pitanju je dečko sa kojim sam ranije imala nešto, ali ostali smo prijatelji. Nikada nismo bili u vezi - objašnjava Sandra prirodu svog odnosa sa muškarcem zbog kog je napadnuta.

Foto: ATA Images

 

- Po izlasku iz lokala, na parkingu me sačekala njegova devojka, ona je želela da ja obrišem taj video sa Instagrama. Napala me je sa leđa, nisam imala šanse da se branim. Počupala me je, i šutirala dok sam bila na podu, od siline udaraca sam se onesvestila - prepričavala nam je jezive detalje pevačica.

- Moj momak je išao ispred mene, on nije imao vremena da reaguje, sve se brzo dogodilo. Nakon što sam se onesvetila, on me je podigao i uneo u automobil - rekla je za Alo! Sandra i otkrila kako se oseća nakon nasilja koje je pretrpela.

- Nisam bila kod lekara, trudim se da sama ovo preguram. Muka mi je, imam stravične glavobolje, ne mogu da dodirnem glavu od bolova, ali nekako funkcionišem. Ta devojka nije normalna, iščupala mi je kosu u pramenovima, i dalje mi opada- požalila se na svoje zdravstveno stanje Čaprićeva, koja je potom otkrila da nema rešenje za problem u kojem se našla.

Printscreen

 

- Najgore od svega je što ja znam samo da se zove Anđela. Ne znam njeno prezime, niti bilo kakve dodatne informacije. Našla sam se u jezivoj situaciji, očajna sam, strašno je šta mi se dogodilo. U poslednje vreme se suočavam sa velikom nepravdom. Ne znam šta da radim i kako da reagujem na celokupnu situaciju. Ne mogu reći da sam razočarana, samo zato što mi te osobe nisu dovoljno bitne da bi me one razočarale - zaključila je bivša zadrugarka.

Janjuš će zbog Maje sve izgubiti

Sandra Čaprić trenutno je na ratnoj nozi sa bivšim prijateljem, Markom Janjuševićem Janjušem, a pevačica je nedavno za Alo! otkrila da je košarkaš zbog Maje Marinković ponovo na pragu da izgubi sve.

- Laže da se s Majom sreo u noćnom klubu, oni su se tajno viđali. Zbog toga ga je bivša žena Ena izbacila iz kuće. Ona ne želi više da trpi takvo ponašanje, Janjuš će ponovo sve izgubiti zbog odnosa s Majom, ali sam je kriv - rekla je tada pevačica.

Komentari (1)

Loading