LUNA I JA SMO SE SLOŽILI Marko Miljković o ulasku u Zadrugu 6
Alo.rs/Dejan Briza

Marko Miljković progovorio je o porodičnom životu, odnosu sa suprugom Lunom, ali i ponovnom ulasku u rijaliti.

- Moram da priznam da je ključ svega dobra organizacija. Mi smo upravo takvi kao porodica, vrlo organizovani i živimo život koji smo oduvek i priželjkivali. Sve ide svojim tokom stan smo opremili, Mia sada ima svoju sobu, skoro je i prohodala i nekako samo stvaramo lepe uspomene koje nas ispunjavaju. Neka se ovako nastavi kao do sada i ja ću biti presrećan do kraja života - govori Marko i dodaje:

Alo

 

- Vikendica super napreduje, sve ono što smo kod tebe u emisji poželeli sve smo i ostvarili. Kod tebe smo otkrili ime našeg deteta, kod tebe smo poželeli moj skok iz aviona, kod tebe smo poželeli vikendicu i sve smo to nakon toga ostvarili. Od sada kod tebe dolazimo u emisije samo da maštamo i ostvarujemo želje - komentariše Miljković sa osmehom na licu.

Marko se osvrnuo i na smrt svoje majke i priznao da je gubitak teško podneo.

- Teško sam jako podneo to, ali se trudim maksimalo da ne bude previše informacije u medijima po pitanju toga. To je ogroman gubitan, ogromna praznina koja će me pratiti kroz život. Ali šta da se radi Bog je tako hteo, Bog je tako odlučio i tu se ništa promeniti ne može. Moja mama je imala vremena sa Miom, ali koliko god da je imala smatram da nije dovoljno. Ona je naš anđeo čuvar i siguran sam da je uz nas svakog dana - ističe bivši rijaliti igrač.

Nedeljko Kiš/Alo!

 

On je potom otkrio da li bi ponovo učestvovao u rijalitiju.

- Luna je to lepo rekla "Ja svoje dete nikada ne bih ostavila ni za kakve pare na ovom svetu". Slažem se sa njom po pitanju toga. Gledao sam rijaliti učesnike koji uđu u rijaliti i jako teško podnose taj ceo period, tako da ne znam kako bih ja podneo da ne budem pored Mie. Nema para koje bi mogle da plate da napustim porodicu kojoj sam neophodan svakodnevno - završava Marko.

DA NE POVERUJEŠ Miljana u šok sobi tražila cigarete, zadrugarka vikala na sav glas

BONUS VIDEO 

 

Komentari (3)

Loading
Milijana

07.08.2022 15:08

Borite se i cuvajte tu ljubav i to blago od kako ste zajedno vidi se napredak u svemu bravo

Mirko

08.08.2022 17:00

Marko kuvar i papučić. A ona dama sa pivom u fotelji.