DA NE POVERUJEŠ Miljana u šok sobi tražila cigarete, zadrugarka vikala na sav glas
Instagram

Miljana Kulić danas je hitno prebačena iz Niša u Urgentni centar u Beogradu, gde se nalazila u šok sobi i gde su je priključili na kiseonik.

Međutim, prema saznanjima domaćih medijja, Miljana se probudila pre pola sata i odmah zahtevala od medicinskih sestara da joj donesu cigarete.

DA NE POVERUJEŠ Miljana u šok sobi tražila cigarete, zadrugarka vikala na sav glas

Printscreen

 

Njena majka Marija Kulić i njen dečko Nenad Macanović Bebica su sve vreme bili uz nju, a u jednom trenutku su morali da napuste bolnicu nakon čega je Marija dala i prvu izjavu.

- Stigli smo iz Niša maločas, primljena je u sobu za reanimaciju, rađena je kompletna dijagnostika, dok sam bila tamo ispred, vodili su je na ultrazvuk, rendgen, skener. Sve informacije dalje nemamo. Sutra dežura doktorica Damjanović, pa ću da je zamolim da odem kod nje, da vidim kako je. Miljana se uznemiri kad je vidim, morala sam da izađem - rekla je Marija za Pink.rs.

MILJANA PREVEZENA U ŠOK SOBU Evo ko je sve vreme uz nju u bolnici (VIDEO)

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Goran

06.08.2022 21:32

Tu bre dzukelu ne treba zaliti uopste.

Zoran

06.08.2022 23:29

Sramota je da mnogi.gradjani.koji.placaju dipeinose za zdravstvo.placaju posebno.svoje terapije.dok.ovakve budale ugrozavaju svije zdravlje iravionalnim odlukama smanjenja zwluca umesto da smanje pohlepu za hranom i.pigresnom strukturom hrane nenkretanjem da bi sada ovoj budali koja je iz hira smanjila teludac uzivala medicinsku zastitu na teret nas i.naseg zdravstvenig f onda solidarnosti u.kome ova budaletina ne participira iako ima stotine hiljada eura da bi sada mi.snosili troskove.lecenja koje je sama inicirala. Dokle ce fond nas novac bacati za takve lude dok mi.placamo.tetapiju.iako placamo doprinose.

Zoran

06.08.2022 23:35

Odmah ovu.olos koja je sebe bez med. Indikacija ugrozila sebi zdravlje stim da mi.placamo.njene hirove i jos trazi.od lekara cigare u sok sobi odmah prebaciti u.ludnicu.gde joj je .mesto.sa ludom majkom.bez.obzira sto.iza svega stoji Mocnik.iz.jednog.medija koji.kao.zastitnik SNS uziva prava da nas zamajava sa jednom cirkuzankinja mentalno.obolelom .

Ђура

07.08.2022 05:20

Негде сам прочитао да психијатријски болесници имају велику потребу за пушењем !