JANJUŠ UDARIO NA SANDRU I ANĐELA NAKON RASKIDA Rešićeva mu nije ostala dužna, objavila prepisku javno i sasula mu sve (FOTO)
Printsc Pink

Marko Janjušević Janjuš poznat je po britkom jeziku i specifičnom humoru, a sada je na Instagramu potkačio Sandru Rešić i Anđela Rankovića.

Naime, oni nisu jedini koje je Janjuš isprozivao, ali mu Sandra nakon toga nije ostala dužna, a prepiska je završila na pomenutoj mreži.

- Danas je tačno deset 10 od kad su raskinuli Sandra Rešić i Anđelo. Najgori period mog života, i dalje ne mogu da se oporavim - napisao je Janjuš i stavio dva emotikona koji plaču, pa nastavio:

- Da je malo sreće bilo na njihovoj strani, danas bi Tara i Ša slavili 2 godine. Šta ti je život... Pih - dodao je bivši košarkaš, a onda je usledio i Sandrin odgovor.

Printscreen

 

- Danas je tačno 182 dana od kad je Janjuš obećao da postaje moj sponzor. Dakle: Biftek (srednje pečen), sok, sladoled. Haljina (po tvom ukusu), cipele najskuplje, dijamant (prsten, može belo zlato) dovoljno veliki da me vuče ulevo. Za danas toliko. Voli te Sandra - napisala je pevačica.

Pevačica je zatim okačila i Janjušev odgovor, koji je dobila privatno. Rešićeva je okačila i klip iz "Zadruge 5", gde se njih dvoje dogovaraju da će joj on biti sponzor, a ona njemu devojka.

Printscreen

 

- Ovo ti je za sve one tugaljive storije oko mog raskida, pa ti nastavi. Volim te - završila je pevačica.

OGLASILA SE DALILA NAKON SUSRETA SA MAJKOM Dragojevićka priznala kako je Emina reagovala posle svega, spomenut i Dejan

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mixino r

28.07.2022 19:58

Teta Sandra umislila da može biti zvanična devojka mlađanom Anđelčetu, ali, avaj, ne dadoše uja i mama... O, žalosti... Bar da je malo mlađa i ne tako buljava...