DALILA I DEJAN USKORO NA SUDU Bivši supružnici će se prvi put sresti van kamera, stižu papiri za razvod
Printscreen

Dalila i Dejan Dragojević dok su još bili u rijalitiju podneli su papire za razvod braka nakon što je Dalila prevarila muža pred kamerama sa učesnikom “Zadruge” Filipom Carom.

Posle mnogobrojnih skandala, uvreda i fizičkih okršaja ovaj bivši par će se suočiti uskoro oči u oči na sudu kako bi okončao brak i formalno do kraja. Tim povodom se za Blic oglasio izvor blizak bivšim supružnicima i otkrio sledeće detalje.

DALILA I DEJAN USKORO NA SUDU Bivši supružnici će se prvi put sresti van kamera, stižu papiri za razvod

Nedeljko Kiš/Alo!

 

- Dalila jedva čeka da se taj brak okonča i formalno, jer se potajno nada da će se uskoro pomiriti sa Filipom ali i jer ne može da podnese to što je Dejan u srećnoj vezi sa Aleksandrom dok ona plače za ljubavnikom. Pomalo je i strah da će Dejan promeniti ploču pa će ipak zatražiti deo imovine iako je rekao da ništa neće da deli sa njom - priča izvor pa dodaje:

- Dejan uživa sa Aleksandrom, pokušava da nadoknadi svaki trenutak koji je provela sama, dok je on bio u Budvi. Dejanu jedino smeta što se Dalila i dalje predstavlja kao Dragojević pa u tom pogledu jedva čeka da ode na sud. Njega je strah da će Dalila kao po običaju praviti rijaliti i u sudnici, jer je navikao na njene skandale i scene - završava izvor blizak njima.

DALILA I DEJAN USKORO NA SUDU Bivši supružnici će se prvi put sresti van kamera, stižu papiri za razvod

Nedeljko Kiš/Alo!

 

Podsetimo se, Dalila i Dejan su potpisali papire za razvod braka dok su još bili na velelepnom imanju u Šimanovcima, a retko ko je tada poverovao da su zaista potpisali, te su svi mislili da je ovo rijaliti igra koju igraju da bi izašli kao pobednici, a onda se oglasio David, Dejanov brat koji je otkrio šta je istina.

- Vidim da svi mlate praznu slamu! Papiri za razvod su predati u sud! Ne oglašavam se nikada, ali čisto da znate. Čeka se poziv od suda!- napisao je David u objavi na Instagram profilu i svima stavio do znanja da ovo nije igra, već pravo stanje stvari.

ANĐELO ME JE NAPRAVIO JADNICOM Ekskluzivno za Alo! Sandra Rešić kroz suze progovorila o raskidu s Rankovićem

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ljiljana

28.07.2022 17:29

Dejane, deli sve što ste zajedno stekli, znam da ti ne treba ništa. Spusti je na mesto gde pripada, nije ništa sama stekla. Samo je otimala. Podeli sve sa siromašnim ljudima. Bog će zaštiti i one kojimaa pokloniš. Uzmi od ovog zla. Bog neka te čuva. I svu sreću ti želim.

wrx

29.07.2022 06:36

Ne sme se on njoj na oci pojaviti a kamoli suprostaviti ili traziti svoj deo imovine. Jedino pred Dalilom,Dejan ostaje bez texta i šuti kao ukopan,a dobro znamo koliko je rečit i sposoban da svakome odbrusi i odgovori ali ne i Dalili. Zasto je to tako to niko ne zna.