BAŠ SAM SKORO SPAVALA KOD NJIH Dejan Dragojević je predvideo aferu Maje i Pece, izgovorio je ovo, a njena reakcija se i dalje prepričava
Printscreen

Korisnici društvenih mreža iskopali su jedan od snimaka iz rijalitija "Zadruga" kada je Dejan Dragojević u jednom razgovoru spomenuo kako Maja nije osoba od poverenja i u dao primer njene drugarice Sandre i muža Pece.

Naime, ona je tada na ovu njegovu konstataciju reagovala veoma burno, ali su se stvari ipak ispostavile kao tačne.

- Zamisli dođe Majina drugarica, evo na primer druži se sa Subotićkom. I Subotićkin momak, muž, Peca i ona kažu "Ajde je l bi nam pričuvala kuću, daću ti ključ" - počeo je Dragojević.

BAŠ SAM SKORO SPAVALA KOD NJIH Dejan Dragojević je predvideo aferu Maje i Pece, izgovorio je ovo, a njena reakcija se i dalje prepričava

Foto: Instagram/printscreen

 

- Jao Deki, praviš poređenje stvarno koje nema veze sa životom - ubacila se Maja.

- A u kući svega i kaže ona "Sad ću ja da zovem mog momka" i on dođe sa fantomkom, kao sa Zadrugovizije, tu se vidi kakvi su ljudi. Ko će njoj da poveri bilo šta - nastavio je Dejan.

- Baš sam skoro spavala kod njih, pozdrav za Sandru i Pecu - dodala je Marinkovićeva.

Podsetimo, nedavno je kao bomba odjeknula vest da je Maja Marinković preotela muža najbolje drugarice Aleksandre Subotić. Od tad oni se više ne kriju, već uživaju na zajedničkom letovanju u Crnoj Gori.

ALO! U GORNJEM ŠEPKU Dalilin otac Huso Mujić otvorio vrata porodičnog doma i progovorio o ćerki i zetu: Rodiće dete Dejanu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading