SUBOTIĆKA MORA DA SE ISELI IZ STANA, VRAĆA SE ZA KALUĐERICU? Peca doneo odluku, sa ljubavnicom će živeti u Novom Sadu
Printscreen

Saga između najboljih drugarica traje nedeljama unazad i neće se završiti u skorije vreme.

Pored toga što je ostala bez partnera, Aleksandra će najverovatnije ostati i bez nekretnine u Vojvodini, navodi izvor. Pored javne prevare i javnih prozivki Pecine sadašnje devojke Maje, Aleksandra i dalje priželjuje pomirenje.

Foto: Printscreen/instagram

 

Aleksandra Subotić trenutno boravi u Crnoj gori sa decom na odmoru, a sa sada bivšim Pecom Raspopovićem još uvek ima neraščišćene račune. Peca je takođe na jadranskom primorju, ali sa ljubavnicom Majom Marinković, a kako izvor za "Blic" navodi, Aleksandra se neće vratiti u njihov zajednički stan u Novom Sadu, jer će Peca tamo živeti sa Majom.

– Aleksandra je potpuno slomljena. Trudi se da se to na društvenim mrežama ne vidi, ali kako može da se oseća nakon svega što joj je Peca priredio. Iako je prvobitni plan bio da Maja ostane sa decom u Novom Sadu, on se predomislio – započeo je izvor za "Blic" i dodao:

– Peca i Aleksandra se nisu dogovorili konačno za stan u Novom Sadu, ali će najverovatnije on tamo biti sa Majom jer ga ona nagovara. Pored svih stanova koje on poseduje, Maja želi da još više povredi Aleksandru, te bi život u do juče njenom stanu, bio završni udarac.

– Aleksandra se posle mora vraća u Kaluđericu gde će neko vreme živeti sa decom dok ne pronađe stan. Plan je da iznajmi nešto i da ostane u Beogradu da radi i živi i da tu nađe izvor finansija – objasnio je izvor blizak Aleksandri i dodao:

– Peca želi da je finansijski obezbedi, a ona se zbog toga nada pomirenju. Njihov odnos će se malo iskristalisati kada se vrate sa odmora, ipak imaju zajedničko dete.

 

Printscreen

 

DALILA VOLI DA UZIMA PARE Fanovi besni na nju: Njoj je biznis da od nas otima pare!

Komentari (0)

Loading