SRAMOTA ME JE ŠTO SAM BILA SA GRUJOM! Mima Šarac za Alo! o vezi sa oženjenim pevačem
Foto: Alo ilustracija

Milana Mima Šarac prvi put se javnosti predstavila kroz učešće u Zadruzi 5, a sada je za Alo! priznala da se kaje što se istakla kroz vezu koju je ostvarila sa oženjenim cimerom, Nikolom Grujićem Grujom.

-Kajem se zbog svega, stidim se svog ponašanja iz Zadruge. Smatram da nikada nisam smela sebi da dozvolim da uđem u vezu sa oženjenim čovekom i stidim se zbog toga što sam se predstavila kao ljubavnica.  Nisam takva devojka, i žao mi je što sam sebe predstavila u pogrešnom svetlu- rekla je Mima, pa se osvrnula na skandalozno ponašanje svog bivšeg dečka u sinoćnoj emisiji "Narod pita".

SRAMOTA ME JE ŠTO SAM BILA SA GRUJOM! Mima Šarac za Alo! o vezi sa oženjenim pevačem

Foto: Alo ilustracija

 

-On je u emisiju došao pijan, nismo se poljubili, molila sam ga da pije vodu i da se urazumi. Uvek se poonaša nenormalno kada popije, očigledno ima problem sa alkoholom. Drago mi je da sam se okanula tog odnosa, iako je tvrdio da se ja foliram, nakon svega mogu reći da sam ja Gruju mnogo više volela nego on mene- istakla je bivša zadrugarka, pa otkrila detalje susreta sa porodicom. 

- Porodica mi zamera vezu sa oženjenim čovekom, obrukala sam ih. Trudiću se da im nadomestim sve i da ponovo steknem njihovo poverenje. Znam ko sam i nastojaću da drugi to vide- rekla je ona. 

ZAPALIĆU JOJ SVEĆU! Stefan Karić tri godine nakon Dijanine smrti progovorio o njihovoj ljubavi

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading