MOJA BIVŠA ŽENA JE JEDNA GOSPOĐETINA I LAF! Nikola Grujić ogolio dušu, pa progovorio o ljubavnici: Stidim se (VIDEO)
Foto: Massnori Josida

Učešće Nikole Grujića u Zadruzi 5 obeležila je javna prevara koju je počinio sa Milanom Mimom Šarac, a sada je pevač ekskluzivno za Rijaliti plus otkrio detalje susreta sa bivšom suprugom Ljiljanom i njihovim maloletnim ćerkama.

MOJA BIVŠA ŽENA JE JEDNA GOSPOĐETINA I LAF! Nikola Grujić ogolio dušu, pa progovorio o ljubavnici: Stidim se (VIDEO)

Foto: Massnori Josida

 

- Pred kraj rijalitija sam počeo da se plašim susreta s porodicom, bivšom suprugom, decom… Strepeo sam da li će mi ćerkice skočiti u zagrljaj, da li će mi se radovati ili će biti rezervisane. Zanimalo me je šta će me pitati starija ćerka. Srećom, prošlo je sve bolje nego što sam očekivao - rekao je na samom početku bivši rijaliti učesnik, i otkrio kako je protekao prvi susret sa ženom koju je javno osramotio.

- Susret s Ljiljanom je prošao prilično dobro, ona je jedna gospođetina i laf. Bilo mi je jako neprijatno, sramota me je bilo da je pogledam u oči, da je išta pitam... Ona je dovela decu i trudila se da samo o njima pričamo. Ćerke žive s njom, ali je omogućila da ih viđam kad god poželim, ispala je šmeker, nikada više neću naleteti na takvu ženu - rekao je Gruja, svestan da će ćerke u budućnosti saznati za njegovo neverstvo.

Ostatak intervjua pogledajte u video prilogu iznad teksta.

OVO SE ČEKALO Mensur Ajdarpašić i Stefan Karić posle svega suočiće se oči u oči

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Tarik

20.07.2022 06:07

Što si onda ostavio 'gospodjetinu' i 'lafa' pa se spustio na kontraverznu Mimu? Zasvrbelo te medju preponama? Nije do zena vec do tebe bilmezu. Uostalom tko bi tebe i htio takvog sa tim vodenim ocima i pogledom manijaka?