SVE JE TO ZASLUŽILA, TAKO I TREBA Dejan Dragojević brutalan prema Dalili i o linču koji trpi nakon rijalitija, skandal na početku emisije
Printscreen

U emisiju "Narod pita" upravo je stigao Dejan Dragojević, koji je zakasnio u emisiju.

Naime, oditelj Milan Milošević je pre toga obavio razgovor sa Dalilom Dragojević.

- Dobro veče, izvinite što kasnim. Dobro sam, nešto sam se bio iznervirao danas, malo sam zakasnio - rekao je Dejan.

SVE JE TO ZASLUŽILA, TAKO I TREBA Dejan Dragojević brutalan prema Dalili i o linču koji trpi nakon rijalitija, skandal na početku emisije

Printscreen

 

- Rekao si da Dalila treba da bude linčovana kad si gostovao u "Narod pita" - dodao je Milan.

- Šta je zaslužila, to je dobila. Nisam rekao da je linčuju. Što se mene tiče, treba. A sad da govorim nekome nešto, da me neko pita da li da je gađa kamenom, ja bih rekao nemoj, ali da li je zaslužila da dobije kamen, da. Mene su osuđivali za sve i svašta - rekao je Dragojević.

DALILA SE VRAĆA U ŠEPAK Mujićeva u emisiji uživo obelodanila kada napušta Srbiju, odmah potkačila Cara i Dejana

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Realno gledajuci

19.07.2022 05:10

Dejan je pravilno postupio sto uopce nije htio da ulazi u sukobe sa njom jer je to njoj , kao i produkciji i bilo u cilju. Zato su i najavljivali emisiju kao exploziju predhodnih par dana. Namjesteni pozivi, skontao je Dejan sve. Ali je pogrijesio sto nije napustio emisiju onog trenutka kada je Milan , skupa s Mujickom poceo da ismijava ljude koji se javljaju. Imao je puno pravo da napusti taj cirkus.

JA

19.07.2022 08:20

Ova zena se sinooc toliko vestacki smejala,da je to bilo veoma naporno slusati i par puta menjah kanal ….da li je bila na necemu ili je neko posavetovao ili je opet njena odvratna nadobudnost bila u jeku ,ne znam ,ali se iskreno brinem za psihicko zdravlje svih onih koju ovu zenu podrzavaju - isti se sa istom identifikuju.To jedino mogu da zakljucim o osobama koje ovu podrzavaju !

Ina

19.07.2022 08:48

Milan je neotesani i neobrazovani prostak,pristrasan,podal,pokvaren i jako neprofesionalan! ovi sto zovu da ga hvale su ili njegov nivo ili zele da ih ponovo ukljucuju u emisiju,posto istu bagru iz naroda vrte godinama,pa cak mnoge "preuzeli" jos iz Parova!😂Dejan je gospodin za ovo dvoje bosanaca,bulu raspandrkacu i Milanku "novinarku" patikarku!

ZAZA

21.07.2022 07:57

DALILA SE IZBEČILA, ORONULA ZBOG CARA ŠTO JE OSTAVIO, VEŠTAČKI SE SMEJE!!!