DALILA SE VRAĆA U ŠEPAK Mujićeva u emisiji uživo obelodanila kada napušta Srbiju, odmah potkačila Cara i Dejana
Printscreen

Upravo je počela emisija "Narod pita", a voditelj Milan Milošević  ugostio je Dalilu Dragojević i Dejana Dragojevića, ali se desio šok na samom startu.

Naime, Milan je otkrio da Dejan kasni u emisiju, a razlog nije poznat.

- Ja se bolje osećam, nemam tremu, znam šta mogu da očekujem, spremna sam. Nisam sama, dobila sam medveda od podrške. Navikla sam da sedim pored njega (Dejana) u kući, neće mi biti neprijatno - rekla je Dalila i dodala:

DALILA SE VRAĆA U ŠEPAK Mujićeva u emisiji uživo obelodanila kada napušta Srbiju, odmah potkačila Cara i Dejana

Printscreen

 

- Teško mi je jer nisam do sada imala prilike da vidim porodicu, ali sutra se to menja jer idem kući - bila je iskrena Dalila.

Podsetimo, dosta se spekulisalo o odnosu Dalile i Filipa, ali je zadrugarka danas na svom Instagramu otkrila da su oni definitivno raskinuli.

BAHATA DALILA MUJIĆ ISPRED ZGRADE PINKA Besnela na okupljene novinare, umislila da je zvezda, skandalozno ponašanje se nastavlja

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Ljiljana

19.07.2022 03:15

Neka ide, samo neka se ne vraća u našu lepu Srbiju.

xzy

19.07.2022 08:24

Ostani tamo i NE VRACAJ se vise u Beograd i Srbiju. Tamo ti je mesto i tamo i ostani !

Ina

19.07.2022 08:51

bednica sa jezicinom ko HALINSKA (WC) LOPATA,NEKA IDE STO PRE TAMO U sUPAK GDE JOJ JE MESTO,A NAS SRBE NEKA OSTAVI DA PLACEMO ZA TIM STRASNIM GUBITKOM 😂 I DA JE NIKADA VISE NE VIDIMO!

Vlajko

19.07.2022 10:20

Teško se takvog ološa i rešiti. Eto nje za koji dan natrag. Osladile su joj se srpske pare! Prošlu noć se nalupala kao otvoren prozor na promaji i jos par "placenih" baba koje su joj isle u prilog i dizale ego.