OBJAVILA MI JE RAT, KREĆEMO Irma Serjanić besna na Dalilu nakon prozivki, javno joj zapretila raskrinkavanjem, sledi haos
Foto: Dejan Briza

Pevačica i rijaliti učesnica Irma Sejranić ostaće upamćena po tome što je nakon deset meseci samoinicijativno odlučila da napusti „belu kuću“, i to četiri dana pre finala, a moraće da plati kaznu u iznosu od 50.000 evra.

Naime, osim ovog problema čeka je i medijiski rat, kako je najavila, sa Dalilom Dragojević. Irma je otkrila zbog čega je napustila rijaliti pred sam kraj.

Ti i Dalila ste bile drugarice još iz prethodnog rijalitija. U kakvim ste odnosima sada?

- Nikakvim. Ja i ona smo se jako posvađale, svašta sam joj rekla... Ona retorički nije jaka kao ja i ne može da mi stavi u usta stavi reči koje bi ona htela. Sa mnom nije moglada izvede nikakvu manipulaciju. Nisam joj želela ništa loše, svi ti saveti koje sam joj davala bili su za njeno dobro. Međutim, ona se pokazala kakav je ona prijatelj, a ja sam se pokazala kao vrlo dobar prijatelj. Kada mene izgubiš, koja sam ti bila tu kada ti je bilo najteže i kada ti niko nije prilazio, ko god da si, ako ne znaš to da ceniš i počneš da se bahatiš - dobiješ to što dobiješ sa moje strane. Objavili su mi rat, a videćemo u kom smeru će to da ide.

OBJAVILA MI JE RAT, KREĆEMO Irma Serjanić besna na Dalilu nakon prozivki, javno joj zapretila raskrinkavanjem, sledi haos

Foto: Dejan Briza

 

Šta je na kraju zvaničan razlog prekida vašeg prijateljstva?

- Imam visok prag tolerancije, ali kada neko to koristi... Lako je biti uz nekog kada su svi na tvojoj strani. Ja sam neko protiv koga su bili svi. Ona meni ne može da glumi autoritet, jer će se kajati nakon toga. I shvatila je ona to. Mislim da je tek sad shvatila.

Da li misliš da se Dalila iskreno pokajala zbog svega što je uradila Dejanu nakon što je uplovila u vezu sa Carem?

- Dalila je osoba koja živi rijaliti život, cela njena psiha je postavljena kao rijaliti. Njoj svađe nisu potrebne, ali je ona navikla da je ona ta koja je dominantnija figura. Dalila nije mogla da podnese njegove provokacije. Svesna je ona da je kriva, ali je to bio njen način da se odbrani. Vremenom ju je sve stizalo, umorila se verovatno i videla je kako se ponašala u tim momentima kada se svađala. Mislim da joj jeste iskreno žao.

OBJAVILA MI JE RAT, KREĆEMO Irma Serjanić besna na Dalilu nakon prozivki, javno joj zapretila raskrinkavanjem, sledi haos

Foto: Dejan Briza

 

Da li misliš da će Dalila i Car opstati u spoljnom svetu?

- Iskreno ne verujem, osim ako oboje ne budu radili na tom odnosu. Oboje su dominantne ličnosti. Jedno mora jezik malo da skrati. Ja sam neko ko kad nekog voli, nekako se i prilagođava toj osobi i očekujem da se ta osoba prilagodi meni. Za sada ih vidim zajedno, ali ne verujem da će taj odnos otići daleko. Ali im stvarno želim svu sreću.

Podsetimo, dosta se spekulisalo o odnosu Dalile i Irme još dok je trajao rijaliti, a mnogi su i tada konstatovali da je sve to između njih koristoljublje i da to prijateljstvo nema budućnost.

TO JE SVE FARSA I KORIST Anđelo i Sandra raskrinkani, otkriveno zašto je Ranković ušao u vezu sa Rešićevom, upleten i ovaj zadrugar

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading