DEČKO ME JE KRVAVU ZAKLJUČAO U TOALET Irma Sejranić progovorila o fizičkom zlostavljanju koje je preživela: Muškarcima više ne verujem (VIDEO)
Foto: Dejan Briza

Pevačica i rijaliti učesnica Irma Sejranić ostaće upamćena po tome što je nakon deset meseci samoinicijativno odlučila da napusti „belu kuću“, i to četiri dana pre finala.

Gostujući u emisiji Alo! naslovna koju ćete na našem Jutjub kanalu moći da pogledate danas u 12 sati, ona je objasnila svoj postupak, ali i govorila o svom privatnom životu, te fizičkom nasilju koje je pretrpela od dečka u ranoj mladosti.

- Tačno, to se desilo kada sam imala 19 godina. Momak sa kojim sam bila tada u vezi slomio mi je nos i ostavio me je da krvarim u kadi i zaključao me u kupatilo, a sve pred mojom drugaricom. Ja sam neko ko se brzo izdigne iz svake situacije, pa sam tako i tada, sedam dana kasnije, morala da izađem iz kuće i da se borim. Krenula sam dalje.

Kako se na kraju završio taj slučaj?

- Taj slučaj još uvek nije rešen, ali se nadam da će se uskoro rešiti. Sve će doći na svoje, uverena sam u to. Ja verujem u pravdu i smatram da svako dobije ono što zasluži, ne mora to nužno biti zatvor.

Da li i danas vučeš traume zbog toga?

- Uspela sam da ih pobedim, ali da postoji nepoverenje kada su muškarci u pitanju, svakako da postoji. To je prirodno i normalno. Bila sam naivna i neiskvarena kada mi se to desilo.

Foto: Dejan Briza

 

Ti si pevačica i rijaliti učesnica, da li ti smeta to što se za tvoj lik više vezuje ovo drugo?

- Koliko god da me ljudi poznaju kao rijaliti igrača, znaju me i kao pevačicu.

Napustila si Zadrugu četiri dana pred finale, da li si se pokajala zbog toga?

- Bila sam razočarana i nisam znala u tom momentu šta je ispravno. Mislila sam da je to najbolje rešenje i spas za mene. Bila sam umorna od svega, dobila sam napad panike i histerije zbog čega sam izašla. Vreme će pokazati da li je to bila ispravna odluka ili ne.

Ovo nije prvi rijaliti u kojem si učestvovala. Šta si dobila time?

- Za mene je ovo bio najteži rijaliti, jer je to jedan ozbiljan projekat. Dobila sam jedno veliko iskustvo i čini mi se da me je produhovio, na neki način.

Foto: Dejan Briza

 

Priča se da si namerno pobegla iz Zadruge 5 da bi te pozvali u Zadrugu 6?

- To nije tačno, izašla sam jer se nisam dobro osećala, a da li ću ponovo ući, ne verujem. Ipak, nikad ne reci nikad.

Je l’ imaš tih 50.000 evra koliko produkcija potražuje od tebe?

- Mislim da ćemo produkcija i ja naći zajednički jezik i da ćemo rešiti ovu situaciju. Pokazala sam se kao dobar učesnik, a smatram i da postoji obostrano poštovanje.

Printscreen

 

Bila si u vezi sa Bubom Korelijem, kakve uspomene te vezuju za njega?

- To je bilo pre pet godina. Ostali smo u korektnim odnosima i želim mu puno sreće. Bila je to interesantna veza, klinačka euforija, ali i privlačnost između njega i mene.

OBNOVA STARE LJUBAVI? Ana Jovanović uz ovu pesmu poslala jasnu poruku Mateji Matijeviću

 

Komentari (0)

Loading