BILA SAM BAHATA PREMA DEJANU Dalila otkrila šok detalje javnog raskida sa Carem, pa potpuno ogolila dušu o svojim greškama
Printscreen

U novom izdanu emisije "Premijera - Vikend Specijal", gost je drugoplasirana zadrugarka, Dalilom Dragojević, koja je ovom prilikom govorila o svom turbulentnom odnosu sa Filipom Carem.

Dalila je nedavno gostovala u emisiji "Narod pita", u kojoj je trebalo da odgovara na pitanja gledalaca zajedno sa Filipom Carem, ali se on tada nije pojavio, te je ona tom prilikom javno raskinula sa njim.

Printscreen/Premijera

 

- Bili smo najavljeni kao par, ali on nije došao, rekao je da mu loše, da ima pritisak a onda je mene iznervirao taj njegov poziv kada mi je rekao da je otišao u etno selo sa društvom. Ja mu kažem: "Kako sad možeš da ideš do etno selo, kad si rekao da imaš pritisak"... Ja sam se tu već iznervirala, ali sam to progutala. Kad su krenuli da puštaju klipove njegovog učešća, Dejanov, mog, i šta se sve tu izdešavalo, njegove afere, sve što je bilo upleteno u celokupan rijaliti, meni je skočio pritisak! Kad su krenula uključenja, kad je publika krenula da mi dobacuje tokom emisije, ja sam se u tom trenutku osetila samo. Na reklama sam razmišljala: "Bože, je l' moguće da sam došla sama u emisiju gde bi po prvi put trebalo da se susretnem sa narodom i surovom istinom", nisam bila svesna nekih stvari, a on da ne bude u tom trneutnu sa mnom... Eksplodirala sam u trenutku, rekla sam šta sam rekla, on je, naravno, zamerio, što sam ga javno ostavila. Čuli smo se posle toga, razgovarali smo, shvatio je da sam sluđena i da ne znam šta pričam i da je pogrešio što se nije pojavio sa mnom, jer je mislio da ja to mogu da iznesem, u rijalitiju sam sve stoički izdržala, međutim, rijaliti ne može da se poredi sa stvarnim svetom i kada se susretneš sa realnošću. Drugačije je sve - ističe Dalila u jednom dahu.

Dragojevićka je otkrila i da li se sa negativnim komentarima susreće i na ulicama Beograda.

Printscreen/Premijera

 

- Na ulici se nisam susrela ni sa jednim lošim komentarom, da mi sad neko priđe i kaže mi nešto uživo. Prilaze mi da se slikaju, da me pohvale, da bi trebalo da dignem ruku, daju mi savete, ali po društvenim mrežama je stvarno veliki linč, i to u abnormalnim količinama - kaže ona, pa otkriva šta sebi najviše zamera za proteklih deset meseci boravka u "Zadruzi":

- Najviše sebi zameram što sam nakon razvoda pustupila prema Dejanu tako kako sam postupila, bila sam u tim situacijama arognatna, bezobrazna, bahata... Nisam razmišljala kako se on oseća u tom trenutku, bila sam sebična i bilo mi je najbtinije da sam ja srećna, oko mene mi ništa nije bilo bitno. Valjda kada se čovek zaljubi i kada je totalno sluđen, prestaneš da misliš o svima i samo sebe vidiš kao srećnu osobu. Drugu stvar koju zameram sebi jesu svađe sa Filipom, koje su zaista bila katastrofalne, nisam ponosna na njih, kao ni on. Padale su teške reči, bilo je i fizičkog kontatka, bilo je jako ružno. Izbegavam to da gledam, iako mi svuda iskače, trudim se da ne gledam ništa. Zato sam i imala veliki šok u "Narod pita" kada sam videla jasnu sliku - ističe Dalila.

Printsc Pink

 

Dalila je otkrila i da li se u proteklih sedam dana čula sa Dejanom Dragojevićem, s obzirom da se nedavno poteglo pitanja oko podele imovine, jer njihov razvod još uvek nije zvaničan.

- Nismo se čuli i nećemo se čuti, nema potrebe da se čujemo. Ako bude trebalo nešto da se rešava oko tih papira za razvod i suđenje, pretpostavljam da će se to rešavati preko advokata. Huso neće prepisati kuću Dejanu, jer znamo šta je Dejan rekao i uradio u našoj poslednjoj raspravi, nema tu šta da se njemu prepisuje. Ne bih da ponavljam njegove reči, jer je to za mene katastrofalno. Uvek sam govorila da meni može da kaže šta hoće, jer sam je ta koja se ogrešila o njega i koja mu je napravila to što mu je napravila, svesna sam toga, ali moju porodicu da petlja i meša na negativan način... Oni mu ništa nisu uradili, čak kako sam ispratila po izlasku, moj otac je bio na njegovoj strani, nikad ga nije negativno komentarisao - priča Dalila, pa otkriva šta će se desiti sa Dejanovim stvarima:

Printsc Pink

 

- U utorak odlazim kući i apsolutno sve što je njegovo ću spakovati, kao i taj automobil, koji je i on sam zahtevao, meni svakako ne treba, niti bih ga zadržala. Znaš kako kažu, oteto - prokleto, tako da meni ne pada na pamet da uzimam nešto što je neko već tražio unaperd, a on neka sa tim stvarima i automobilom neka radi šta želi, to više neće biti moja stvar onog trenutka kada to budem predala. Da li će on poslati nekog drugog ili će on doći, ne zanima me, da li će se to desiti ispred Pinka, u Šimanovicma, ne zanima me, znam samo da će biti dostovljeno u što skorijem roku. Nema potrebe da zadržavam bilo šta što je vezano za njega - zaključuje Dalila u emisiji "Premijeri - Vikend Specijal".

DESILO SE SVE ONO OD ČEGA SAM STRAHOVALA Sandra i Anđelo progovorili o raskidu, Rešićka nije mogla da sakrije bes zbog njegovih reči

Komentari (0)

Loading