FILIP ODMAH ZAVRŠIO SA DRUGOM Car je proveo noć sa ovom zadrugarkom, Dalili neće biti dobro
Alo

Dalila Dragojević je preksinoć u emisiji "Narod pita", koju je vodio voditelj Milan Milošević, raskinula sa Filipom Carem, zbog toga što joj se nije našao kao podrška. Ona je nakon toga raskid potvrdila i na svom profilu na Instagramu.

FILIP ODMAH ZAVRŠIO SA DRUGOM Car je proveo noć sa ovom zadrugarkom, Dalili neće biti dobro

Printsc Pink

 

Kako saznaje Pink.rs, Car i Ana Jovanović, sa kojom je on imao aferu i tokom boravka u rijalitiju, proveli su burnu noć u famoznom etno selu, koje bivši zadrugari rado i u velikoj meri posećuju.

Nakon što su Filip i Jovanovićeva nekoliko sati proveli zajedno u etno selu, po Anu je tamo došao bivši zadrugar i njen prijatelj Bane Đokić, dok je Car ostao da prespava u etno selu.

 

FILIP ODMAH ZAVRŠIO SA DRUGOM Car je proveo noć sa ovom zadrugarkom, Dalili neće biti dobro

Alo

 

TI NISI SAŠKA KARAN! Gledalac oduševljen Mensurom, a onda sasuo sve Milici

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
rade

15.07.2022 14:11

MA YIVI CARE SVOJ YIVOT SEPACKA NAKAYA TI NEE TREBA ANA JE PRESLATKA YA YEYANJE

Sale

15.07.2022 14:33

Za njega i jesu maja, ana, sanja, koja bolja devojka bi bila sa njim, Dalilu bas briga za njega, on je njoj bio samo igra, Dalila je prelepa zena kojoj prilici lep , zgodan, naocit muskarac, a ne ova seljacina debela.

Nada

15.07.2022 14:49

Procitao si ti Care Dalilu ! Dobre su vam bile fore i fazoni u rijalitiju ,vazno da niste dozvoljavali da kamere skrenu sa vas ,na drugu stranu.! Vazna stavka za nju je bila ,da izađe sa tobom i naravno da ste se utrkivali ko ce koga prvi da ostavi. Znala je ona ,da ce kod svoje " prijateljice" i kod svog baba ,krenuti slobodna kao pticica. I oladila se ona vec pred sam kraj rijalija ,a i takav je scenario,pa bi sad mali da bude zrtva ,ali i bude pobjednik u vasem dvoboju. Nemoj vise sa njom da igras igre ,ravno je Ruskom ruletu i mozda jedino sto cijenim kod tebe je ,shvatio si, da majku treba da pislusas i - daleko joj lepa kuca !!

Danica

19.07.2022 09:28

Od ova dva sljama nema gore, da je Mitrović normalan da ih nikada više ne uvede u Z !!!! Ovaj mrrrsss u svoju zemlju, a ova MRRRSSSS u šupak !!! Gadura i siledzija , nasilnik, bitanga.... Mrrrrsss