KAJE SE ZBOG SVEGA?! Marko Osmakčić se javio Viktoriji Mitrović odmah nakon njenog izlaska iz rijalitija, zadrugarka obelodanila sve
Printscreen

Viktorija Mitrović sinoć je napustila Belu kuću kao dvesetoplasirana.

Naime, nakon što su se slegli utisci, Viki je progovorila o svom učešću u rijalitiju. 

Koji su tvoji prvi utisci nakon izlaska iz rijalitija?

- Blago sam šokirana nakon izlaska, još uvek sumiram utiske, mislim da će me sve sustići kad prođe nekoliko dana - rekla je Viktorija na samom početku.

Printscreen

 

Šta je tvoja porodica rekla o tvom učešću, da li su ti nešto zamerili?

- Baka mi je rekla da mi neke stvari nisu trebale, sa dekom još uvek nisam razgovarala, nije kod kuće. Mislim da će mi prilikom susreta zameriti mnoge stvari, ne mogu da utičem na to - kazala je Viktorija.

Tvoj odnos sa Zolom podigao je veliku prašinu, možeš li nam reći kako sada gledaš na vaš odnos?

- Izjasnila sam se da sa Zolom nisam želela nikakvu vezu, prijalo mi je druženje sa njim. Ostavljala sam prostora da ljudi posumnjaju da ćemo ozvaničiti vezu, međutim, ko je gledao moj intervju sa Darkom Tanasijevićem protekle nedelje, čuo je da me Zola apsolutno ne zanima - kazala je Viktorija.

Printscreen

 

Da li se kaješ zbog svoje veze sa Markom Osmakčićem?

- Kajem se zbog tog odnosa, mislim da mi nikakva veza nije bila potrebna. Bolje bih se pokazala kao samostalni igrač - iskrena je bila Viktorija.

Da li je Marko Osmakčič kontaktirao nekog od članova tvoje porodice dok si bila u rijalitiju ili tebe nakon izlaska?

- Nije pozvao lično, ali mi je naša zajednička podrška slala prepiske sa njim. Mene on više ne zanima, ne želim da se bavim njegovim životom - rekla je Viktorija.

Poljubac sa Borom Santanom šokirao je javnost, šta se tačno dogodilo te večeri?

- Malo smo popili i to se desilo, nas dvoje smo u dobrim odnosima. Ne kajem se zbog stvari koje učinim ukoliko ne utiču loše na mene. Možda nekom ružno izgleda, jer ne priliči jednoj ženi, ali to se sada ne može ispraviti - rekla je Viktorija.

Printscreen

 

Kako je tvoja ćerka reagovala ugledavši te nakon toliko meseci razdvojenosti?

- Trenutno je u mom krilu, bila je presrećna, uželele smo se jedna druge. Sve u svemu, srce nam je puno - kazala je Viktorija.

Ko po tvom mišljenu zaslužuje pobedu?

- Sandra Rešić, zaslužila je. Ima mnogo kvaliteta, bolje ona nego neko drugi, bar što se mene tiče. Borila se, kao žena zaslužuje da trijumfuje u rijalitiju, ispričala je svoju životnu priču koja nije laka. Živi sa majkom i mislim da joj je novac potreban da obezbedi svojoj mami i sebi krov nad glavom - kazala je Viktorija.

ČULE SMO SE, PITALA ME JE ZA DALILU Marijana Zonjić otkrila šta se desilo nakon njenog izlaska iz Zadruge 5, starleta razvezala jezik

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ma

08.07.2022 15:15

Ti si najvece zlo sto se pojavilo u rijalitiju. Sta ti mozes svom detetu dati osim bruke i sramote