PRVO OGLAŠAVANJE NAKON IZBACIVANJA Viktorija Mitrović pokazala ćerkicu, zadrugarka emotivnom objavom sve oduševila (FOTO)
Printsc Pink

Sinoć je na opšte iznenađenje svih prisutnih Zadrugu 5 napustila Viktorija Mitrović koja je odmah po napuštanju rijalitija odlučila da poseti svoje najbliže i konačno vidi naslednicu.

Naime, Viki se oglasila prvi put nakon izbacivanja i objavila emotivnu fotografiju sa ćerkicom koja je sve oduševila.

PRVO OGLAŠAVANJE NAKON IZBACIVANJA Viktorija Mitrović pokazala ćerkicu, zadrugarka emotivnom objavom sve oduševila (FOTO)

Printscreen

 

- Osmeh mali moj - napisala je ona i dodala emotikone srca, komentari su se samo nizali, a bilo je i onih negativnih.

- "Setila se deteta", "Nadam se da će se dozvati pameti", "Samo kad je izašla" - bili su neki od komentara.

Podsetimo, Viktorija Mitrović je obeležila aktuelnu sezonu zbog odnosa sa Markom Osmakčićem, abortusom, ali i pretužnom pričom kako ju je sveštenik silovao kad je bila devojčica. Upravo zbog toga joj je narod pružio podršku na početku sezone i mnogo su mislili da će se dobro kotirati u finalu. Ipak, njeno ponašanje poslednjih meseci je razočaralo gledaoce.

ČULE SMO SE, PITALA ME JE ZA DALILU Marijana Zonjić otkrila šta se desilo nakon njenog izlaska iz Zadruge 5, starleta razvezala jezik

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Nens

08.07.2022 13:21

Kad bi se opametila i gledala dete. Zaposlila se u prodavnici ili fabrici. Ali tesko k....uvek k.....

Ljiljana

08.07.2022 18:24

Jadno to dete, pored takve majke. Koje će se stideti čitavog života.

Ljepotinja

09.07.2022 01:09

Sve to, setila se deteta i slicno, nego dje joj je ova lepota kad smo je gledali? Mole se lepotice sa drustvenih mreza da tu lepotu ponesu kad krenu napolje a ne da uzivo hodaju kao akepi. Hvala.