SPALIĆE JE KAO VEŠTICU, UBIJA JE OVO SA DEJANOM Sale Luks raskrinkao Dalilu nakon izlaska iz rijalitija, ćutao je deset meseci, a sada je otkrio sve
Printscreen

Voditeljka Dušica Jakovljević je sinoć u studiju ugostila bivše zadrugarke, Minu Vrbaški, Diju Kostić, Anu Jovanović, kao i Saleta Luksa, koji je zauzeo 24.mesto u "Zadruzi 5".

Naime, voditeljka je zajedno sa Luksom prokomentarisala odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara.

- Plače svaki dan stvarno, preključe je bila naduvena kao nikad do sada. Ne izgleda prijatno. Ne može da ga ne voli, danas priča, pa na mostiću, pa u krevetu. On dođe ljubi je, ona drži usta. Da li je ona presekla? - rekao je Luks.

Printscreen

 

- Ona se ne boji okršaja sa njim - rekla je voditeljka.

- Ne, ne. Ona se postavila u braku sa Dejanom kao muškarac, navikla je na to, a sad neko traži od nje da bude žensko. To su dve strele, a strele ne idu jedna u drugu - rekao je Sale.

- On je rekao da mrzi što je voli, je l' to stvaran pogled njegov - pitala je Dušica.

- Ne može bez nje, ali ne može da je prilagodi sebi. Ne znam sada, Dalila se mnogo plaši izlaska. Ona misli da je pobila ceo svet, ali sam joj rekao da je porodica uz nju. Ja sam radio mnogo gore stvari, pa su uz mene. Očekuje da će da je spale kao vešticu na trgu, ali to nije tako - rekao je Luks.

Printscreen

 

- To joj je Car govorio, a to je ubija najviše. Ubija je i ovo sa Dejanom, jer ne zna šta će i kako će - dodala je Dia.

- Na uspomenama je bilo gde su oni sa ljubavlju gradili tu kuću. Dejan je precrato, mislim da ga ne intresuje. Porodica mu je dala baš veliki vetar u leđa. Ja mislim da je sve moguće...Iznosi sve to jer je nervozna, ali mislim da mogu da se pomire do kraja ove emisije - rekao je Sale.

DALILA NALUPALA FILIPU ŠAMARE! Car na sve načine pokušava da se pomiri sa Mujićevom, spomenuo joj oca, zadrugarka napravila haos

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading