IMAĆEMO KONTAKT, ALI SAMO PREKO SUDA Oglasila se Ana Jovanović nakon napuštanja Bele kuće, otkrila kako je reagovala njena porodica, pa pomenula bivše
Foto: Alo/ilustracija

Ana Jovanović je sinoć napustila "Zadrugu 5", nakon što je izgubila u duelu za izbacivanje od bivšeg dečka Anđela Rankovića. Bivša zadrugarka nije mogla da spava, oglasila se i ispričala svoje prve utiske, a onda otkrila i da li se čula sa bivšim dečkom Nikolom, koji se često oglašavao.

Printsc Pink

 

- Kako se osećaš po izlasku iz "Zadruge" i kakvi su ti prvi utisci?

Osećaj je nestvaran, sve mi je čudno i neobično, ali se prvikavam. Od uzbuđenja ne mogu ni da spavam, listam klipove, slike, čitam poruke i jako sam zadovoljna sa komentarima - otkrila je Ana.

- Kako su tvoji reagovali?

Dočekale su me mama i tetka sa puno zagrljaja i poljubaca, suze su naravno bile neizbežne. Još uvek mi ništa ne zameraju, trenutno me samo hvale, ali znam da me čekaju i kritike opravdano - dodala je bivša zadrugarka.

- Da li si možda ispratila sve šta je Nikola izjavljivao o tebi i da li ste stupili u kontakt?

Printscreen

 

Nisam apsolutno ništa gledala, niti čitala, niti me interesuje šta je dotični imao da kaže o meni. Imaćemo kontakt, ali samo preko suda zasigurno - poručila je Jovanovićeva.

- Rekla si da bi izbrisala Cara iz svog učešća u "Zadruzi", šta te je najviše povredilo kod njega i da li misliš kao i Dalila da ti je u poslednje vreme ljubomorisao na Anđela i Mateju?

Moj odnos sa Filipom je bio jako čudan… Smatram da me je on gledao kao nešto sto njemu pripada i da mu je u poslednje vreme proradio ego - ispričala je Ana.

Foto: Alo/ilustracija

 

MOJE CIPELE VREDE VIŠE NEGO ONA CELA Oglasila se Maja Marinković nakon svađe Dalile i Cara zbog nje, ovo misli o potezu bivšeg

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading