MOJE CIPELE VREDE VIŠE NEGO ONA CELA Oglasila se Maja Marinković nakon svađe Dalile i Cara zbog nje, ovo misli o potezu bivšeg
Printscreen

Jutros je došlo do nove drame između bivših partnera Dalile Dragojević i Filipa Cara. Osim standardnih prebacivanja i teorija, Dalila je zamerila Filipu što se zabrinuo za cipele Maje Marinković, koje su ostale u Beloj kući. Ona je ovo shvatila kao da Car pokušava da pokaže bivšoj devojci da je brižan i da priprema teren za pomirenje sa njom.

Printscreen

 

Dragojevićka je istakla i da joj je Lepi Mića rekao da se pretvara u Maju Marinković, zbog haosa koje svakodnevno ima sa Carem, što je ona shvatila kao uvredu. Stupili smo u kontakt sa Majom, koja je bez dlake na jeziku prokomentarisala ovu situaciju.

- Maja Marinković je jedna, i to ljudi već treba uveliko da znaju! Te klošare koji uzimaju moje ime u usta ne bih komentarisala. Lepo od njega što se setio za moje cipele, to je najmanje sto može da učini posle svega lošeg što mi je učinio. Poniženje mi je da neko upoređuje tog ološa sa mnom, zlu i pokvarenu osobu. Moje cipele vrede više nego ona cela! - istakla je Maja.

Printscreen

 

DA LI JE PREPOZNAJETE? Najkontroverznija učesnica raznih rijaliti programa, nekada je proganjala pevače, a onda pravila najveće skandale u istoriji Zadruge (FOTO)

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading