NEKA KRENE SEBE DA MENJA Filip Car brutalno osudio Dalilu: Imala je 4 momka iz 4 različite država i nijedna porodica je nije volela
Printsc Pink

Voditelj je ovo veče razgovarao sa pojednim zadrugarima. Prvi kojeg je ugostio  bio je Filip Car. Njih dvojica su razgovarali u novom delu Zadruge:

Darko sada smo nakon Dušičinog uključenja videli retrospektivu prethodnih 10 meseci. Razočaran sam što napuštam Zadrugu na ovaj način, razočaran sam svojim učešćem. Ne znam da li je to prostor ili nešto drugo, ali ne dozvoljava mi da budem srećan. Valjda je do prostora i do ljudi, nisam zadovoljan sam sa sobom - rekao je Car.

Printsc Pink

 

Sinoćni sukob sa Dalilom bio je baš žestok? - upitao je Darko.

Nemam više samokontrole, previše toga se dešava oko mene, sve to i Dalila i ostali zadrugari utiču na mene. Nema tu puno realnosti, iskrenositi. Sve me to dovodi do ludila, i onda se desi da eksplodiram. Ja smtram da ona želi da je puknem, znam ja šta ona radi. Imam osećaj da ona ima zadovoljstvo kada se to dešava. Ja kada vidim da je njena rekacija iskrena ja vidim sve, a ako sam se ogrešio na nju, nek mi ide na teret, znam ja da jesam malo, ali nisam toliko, ali Darko bolje što nismo zajedno - govorio je Car.

Printsc Pink

 

Spojilo se dvoje ljudi koje nisu jedno za drugo, a spojio nas je prostor i zaljubili smo se, ali veza sa njom nema perspektivu. Nije normalno da vidim da ona plače i danas, ne znam koji razlog da li je zbog mene ili zbog straha od izlaska, a onda čujem nju i Matoru kako priča o drugim momcima. Nije okej ovaj odnos ako ona to radi, ja ne mogu da dozvolim to i da neke stvari pređem i da imam veru u nas a ona mene i nju vraća unazad. Pogodilo me je kada je rekla da sam kukavica, znam šta sam prošao sve sa njom. Narod nije ovca, kakve god postupke da imamo, nanjuše oni to. Ne može niko da zamaže narod zadnjih sedam dana, a ja sam sve video šta je ona radila i kako, ona želi da upravlja mojim životom, ona meni zamera sitnice, a sebi dozvaoljava krupne stvari. Mi nikada nismo govorili o mojoj porodici, kako se ona oseća, a o njenoj smo pričali. Imala je 4 momka iz 4 različite država i nijedna porodica je nije volela, pa nek krene sebe da menja zbog toga. Dejan je krenuo da je komentariše u odnosu sa Anđelom, vređao je jer se uplašio da oni imaju perspektivu, a mene je gledao kao lika koji može sve da joj naplati. - govorio je Car pa dodao:

MILJANU JE NEMOGUĆE PROMENITI! Bosa Čolić za Alo! progovorila o odnosu Zole i Miksi, o Viktoriji, kao i porocima svog sina

Komentari (1)

Loading