MILJANU JE NEMOGUĆE PROMENITI! Bosa Čolić za Alo! progovorila o odnosu Zole i Miksi, o Viktoriji, kao i porocima svog sina
Printscreen

Ovu sezonu Zadruge obeležili su brojni skandali, a Lazar Čolić Zola našao se u centru jednog kada ga je njegova tadašnja devojka Miljana Kulić udarila štiklom u glavu i nanela mu teške telesne povrede.

Printscreen

 

Nekoliko dana pred kraj rijalitija, Zolina majka Bosa progovorila je za Alo! o traumama koje je doživela dok je gledala ove scene, o poročnom životu svog sina, kao i o njegovom eventualnom pomirenju s Kulićevom.

- Kad sve sumiram, ponosna sam na svog sina zato što je i pored svega što mu se izdešavalo u rijalitiju ipak skupio snage i živaca da izdrži do kraja. Nije mu bilo lako i mislim da je to veliki uspeh - rekla nam je na samom početku Bosa, koja je dala svoj sud o Lazarevom prisnom odnosu s Viktorijom Mitrović.

Printscreen

 

- Odnos s Viki ne bih previše komentarisala, vidim da je Lazar dosta pogubljen i da u nekim situacijama sam sebe ne razume. Zatvoren prostor i druženje s nekim 24 časa odvede do toga da određenu osobu gledaš drugačije i da kreneš pravcem ka kome nikada nisi pomislio da ideš - rekla nam je gospođa Čolić, koja se potom osvrnula na Zolin odnos s Miljanom.

- Ne plašim se za njega. Ne verujem da bi sebi ponovo dozvolio da trpi udarce i poniženja. Prošao je toliko toga s Miljanom i verujem da tako nešto više sebi ne bi dozvolio. On je Miljanu voleo previše, zato je i trpeo mnogo toga, nadao se njenoj promeni. Nažalost, pokazalo se da je to nemoguće. Gledajući ga i slušajući šta priča, mislim da ga je ova Zadruga baš osvestila. Shvatio je dosta toga, deluje mi da razmišlja dosta zrelije - iskreno je poručila Bosa.

Nakon Miljanine ponovne diskvalifikacije, Zolina majka primila je niz pretećih poruka, a sada je otkrila kako je stala na put uznemiravanju koje je svakodnevno doživljavala.

- Zasad me niko ne uznemirava. Slučaj sam prijavila policiji, sve sam im dostavila i više nemam problema. Nikoga ne diram, sve dok me ne diraju s moje strane neće imati problema - poručila je ona za kraj.

Zola je priznao da gaji emocije prema Viktoriji. On je otkrio da zbog prijateljskog odnosa koji je imao s njenim bivšim dečkom Markom Osmakčićem ne želi da ozvaniči ovu vezu.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Neprijatno mi je, jako mi je glupo. U jednu ruku se ružno osećam i sramota me je, a opet, kada sam u njenoj blizini osećam se prelepo - rekao je on tada.

ANA BEKUTA NE ZABORALJA MRKIN SAVET Ostavio joj jednu stvar, a pevačica hoće da se iskupi

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading