PLAŠIM SE DA NE URADIM NEŠTO Zola ogolio dušu, a onda je usledio hladan tuš: Oglasila se Miljana Kulić
Printsc Pink

Lazaru Čoliću Zoli. Iznenađenje večeri, bila je poruka njegove bivše drage, Miljane Kulić.

-Zola, sad ću te pitati dikrektno, ako si se već osmelio da Viktoriji priznaš sve, zašto se danas povlačiš i donosiš odluku da nemate kontakt - upitao je Darko.

-Razmišljam da li je ispravno da li je sve ovoima poente. Imao sam nekoliko varijanti. Prva je da se posle žurke foliram kako sam bio pijan, da se samo sa njoj igram ili da je ovo sve bio neki dogovor. Konstatno sebe ispitujem kako sam sebi dozvolio da ovo uradim - rekao je Zola.

PLAŠIM SE DA NE URADIM NEŠTO Zola ogolio dušu, a onda je usledio hladan tuš: Oglasila se Miljana Kulić

Printsc Pink

 

-Zbog čega želiš da prekineš komunikaciju i kako će ti to pomoći -glasilo je Darkovo pitanje.

-Na taj način smatram da će se te stvari koje se dešavaju u meni biti suzbijene.Ja pokušavam njoj to da onjasnim, ona je navikla da budemo zajedno - odgovorio je Zola.

-Ako si beć skupio petlju, onda odigraš sve to do kraja, nije viteški potez odustati tek tako -dodao je Darko.

-Znaš li ti koliko bi ljudi dovelo sebe u situaciju da tako nešto izusti - rekao je Zola.

-Šta je ona probudila u tebi, a neka druga nije. Možda je čar u tome jer ste se upoznali kroj prijateljstvo. To je veća čarneko da uploviš u vezu nekim koga ne znaš - upitao je Darko.

PLAŠIM SE DA NE URADIM NEŠTO Zola ogolio dušu, a onda je usledio hladan tuš: Oglasila se Miljana Kulić

Printsc Pink

 

-Znam, ima istine u tomne. Ja posle svega što se njoj desilo provodio vreme sa njom. Dao bih sve dq se sada ne osećam ovako, ljut sam i ogorčen na sebe. Ona nikada pre nije flertovala sa mnom, ni ja sa njomk. U jednom momentu, počeo sam da tražo, gdfe je, s kim se seta, sa kim priča. Jednostavno, proveli smo mnogo vremena, bila je pored mene u najtežim momentima. između Marka i mene se desila situacija gde nismo pričali, nakon nekog vremena smo propričali. Tada nisam mislio da mi je važnije da budem bolji sa njim, tada sam mogao da se ne pomirim sa njim,da sam želeo da započnem nešto sa njom - dodao je Zola.

-Jel bi te bilo sramota da ga pogledaš u oči - upitao je darko.

-Ne znam kako bih se izborio sa sobom das ovo nisam rekao. Razmisljao sam kada izađem odavde da mu kažemda ne znam šta mi je, počeo sam da provodim sve više vremena sa njom. Sada me verovatno svi nazivaju najgorim rečima, ali sve je ovo jače od mene, nije ispravno, ja to znam -kazao je Zola.

- Stigla mi je poruka od Miljane Kulić "Molim te mu reci da idem na operaciju u Tursku i da ga čekam kad izađe" - rekao je Darko.

PLAŠIM SE DA NE URADIM NEŠTO Zola ogolio dušu, a onda je usledio hladan tuš: Oglasila se Miljana Kulić

Printsc Pink

 

- Neka ona radi na sebi, svom mentalnom zdravlu i izgledu, mene neka zaobiđe. Da se vratim na temu, ima malo do kraja, ja se pribojavam da se uradim nešto pre kraja sa Viki. U jednom trenutku kada sam sa njom osećam se najlepše, u drugom bih se pop*šao po sebi - dodao je Zola.

SVE ZAVISI OD MENE Dalilina majka dolazi na finale Zadruge da se stretne sa Filipom Carem i saspe mu sve u lice

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Luka

03.07.2022 09:28

Dokle bre sa ovom ludom kulickom, jedva čekam kraj da pohapsi policija ološ iz zadruge, cara,kulicke,osmakcica,.....svu ološ ,bitange,agresivce,uzas od zadruge.

Nadica

03.07.2022 09:31

Ostavite ovu jadnicu Viki, devojci nešto fali, tek izašla iz bolnice , a vi joj nabacujete ovog bosanskog balvana!! Seljacina se zaljubljuje šatro svaka tri dana.

Nena

03.07.2022 09:37

Teski folirant. Bilo mi ga zao kad ga Miljana maltretirala ali ga vise nezalim ni malo. Sve po zasluzi