TO JE BOLESNO, MARKO I ON SU BILI DRUGARI Filip doživeo pomračenje, pa sasuo sve u lice Zoli
Printsc Pink

Igra istine je i dalje u toku, a nakon sukoba mišljenja Viktorije Mitrović i Lazara Čolića Zole, postavila je pitanje Stefanu Kariću i zamolila ga da prokomentariše njen novonastali odnos.

- Možeš li da mi objasniš ovu sitaciju sa mnom i Zolom? - pitala je Viki.

- Smatram da ga negde tesitaraš i ne budeš kao do sada onaj fazon 'može, izdrnaj me i ćao'... Zola, slušaj me... Ona želi da oseti da je malo bitna, da se neko potrudi... - započeo je Stefan.

Printsc Pink

 

- U pravu je Stefan, želim da probam drugačije, želim da se neko potrudi, ne želim kombinaciju - rekla je Viki.

- Pa ja i ne želim kombinaciju - dobacio je Zola.

- Želi da se neko trudi. Pre neki dan sam bio grub, ali nisam imao lošu nameru... Ipak si ti drug njenog bivšeg dečka... Smatram da treba da se boriš za nju... Kada ti okrene leđa i kaže: 'neću', veruj mi da tada najviše hoće... Ako si krenuo da jedeš go*va, jedi do kraja... Ako si sve s*ebao, onda bar treba da znaš zašto... - govorio je Čolić.

- Ne razumeš, meni je teško... Imam potrebu da je zagrlim, da ona sao ćuti i nasloni se na mene... - dodao je Zola.

Printsc Pink

 

- Povratiću na garnituri tamo, moram da kažem ovo, ne mogu da ćutim... Zadnji put ti kažem... Zola nije za tebe! Za tebe ova devojka nije! Ali, ako vi odlučite, da to tako treba, okej, ja ću podržati... Slažem se sa Stefanom u mnogo toga, treba da budete zreli i normalni... Polako, sačekajte pa napolju probajte... Ja ovde imam fleš bek moje situacije sa Majom, to je budalaština! To je bolesno! Marko i on bili drugari, obe su bile trudne... Sve mi se vraća! Budi pametan, da sam ja imao koga da slušam tada! Moraš da shvatiš, Maja nije imala tako tešku priču a i ima nekoga pored sebe pa je mogla da se sprda, ti ne možeš! - vikao je Car.

 

Printsc Pink

 

TREBA MI MALO VREMENA Viktorija daje prostora Zoli da je osvoji, zadrugari odmah skočili na nju

Komentari (0)

Loading