MATEJA JAVNO ŠUTNUO MINU! Zadrugar nakon pritiska priznao šta je imao sa ovom zadrugarkom tokom žurke, Vrbaški će napraviti haos
Printscreen

U toku emisije "Gledanje snimaka" sledeći video klip koji su zadrugari videli, bio je snimak Mateje Matijevića i Ane Jovanović sa prethodne žurke.

Naime, njih dvoje su uhvaćeni u nikad prisnijem plesu, a voditelj mu je odmah postavio pitanje šta se to desilo imeđu njih.

- Ovo tebi nije bliskost? - pitao je voditelj.

Printscreen

 

- Rekao sam da je nisam video, a posle sam se setio ovoga... Nije me zvala da idemo u hotel, samo smo se zezali. Ne sećam se - rekao je Mateja.

- Kome je Mateja rekao da ga je zvala u hotel? - pitao je voditelj.

- Ne, nije me zvala. Zvala me je da idemo u bazen. Stvarno dobro igra - nasmejao se Mateja.

Printscreen

 

- Kada je bila Podela budžeta, tada sam još videla simpatije između njih... - rekla je Irma.

- Izgledaju prisno, to je jasno na klipu. Mini si zamerio gluposti sa Mensurom a ovo što radiš nije u redu. Ona je slobodna, nju baš briga - govorila je Marijana.

Printscreen

 

- I ja sam slobodan! Nikada nisam definisao naš odnos! Nisam ništa uradio, na ovom klipu se vidi da idem na spavam - dodao je Mateja.

- Ana je neko sa kim si imao nešto, drugačije to može da se tumači - nastavila je Marijana.

Printscreen

 

- Nisi je dodirnuo nigde? - pitao je voditelj.

- Ona je skočila meni na leđa u bazenu, ali sam ja bukvalno bežao. Razmišljao da li da se potopim uopšte, znao sam da će loše da se protumači... Hteo sam da se malo sprdam i zezam... Ali, stvarno nisam imao lošu nameru, zato sam i otišao na kraju - smejao se Matijević.

GAZE PREKO LEŠEVA DA BI ZARADILI NOVAC! Poznata pevačica osula paljbu po Dalili i Filipu, nije birala reči nakon stravične tuče i davljenja

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading