PRIČALO SE DA JE OSTALA TRUDNA Marko Osmakčić konačno priznao šta se desilo sa njegovom bivšom koju je spominjao u Zadruzi, upleo i porodicu
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Marko Osmakčić je u ekskluzivnoj ispovesti za Alo! otvorio dušu i progovorio o izvesnoj Matei L. za koju je dosta toga spekulisalo u javnosti.

Naime, Osmakčič je konačno priznao sve o misterioznoj devojci koja je, kako se ranije pisalo, ostala trudna, a u sve je upleten i njegov otac Franjo.

- Svestan sam da je ono što sam izgovorio jezivo. U tom trenutku sam želeo na sve načine da uverim Viktoriju da ne treba da rodi. Matea je devojka sa kojom sam se davno zabavljao, nikada nije bila trudna. Ona je sa mnom bila iz koristi, doprinela je tome da napustim sport, moj otac je tada reagovao. Bio je grub prema njoj, svašta joj je rekao i uspeo je da je otkači od mene. Mi nismo neki monstrumi koji tuku žene i ubijaju decu - rekao je Osmakčić za Alo!.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Podsetimo, kako bi sprečio Viki da rodi bebu, Marko je u rijalitiju izgovorio monstruozne pretnje. U jednom trenutku on je svog oca uporedio sa Hitlerom i psihopatom, te je apelovao na njega da sa Vikorijom „ponovi postupak kao sa Mateom L. da poželi abortus u osmom mesecu trudnoće“ što je izazvalo veoma burne reakcije javnosti.

OTKRIO JAVNO Marko Osmakčić u ekskluzivnoj ispovesti za Alo! obelodanio šta planira da uradi sa Viki nakon što napusti Zadrugu 5

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading