OTKRIO JAVNO Marko Osmakčić u ekskluzivnoj ispovesti za Alo! obelodanio šta planira da uradi sa Viki nakon što napusti Zadrugu 5
Printscreen

Marko Osmakčić dugo nije želeo da se oglašava za medije nakon bekstva iz Zadruge, a sada je zadrugar u ekskluzivnoj ispovesti za Alo! otvorio dušu i progovorio o nasilju koje je vršio nad Viktorijom Mitrović i šta planira da uradi kada je ona u pitanju budući da svi znamo kroz šta su prošli.

Naime, Marko je otkrio da sa Viki nikada nije želeo ozbiljnu vezu, te da zbog toga nisu našli zajednički jezik.

OTKRIO JAVNO Marko Osmakčić u ekskluzivnoj ispovesti za Alo! obelodanio šta planira da uradi sa Viki nakon što napusti Zadrugu 5

Printscreen

 

- Sa Viki sam od samog početka želeo kombinaciju, mi smo jako loši jedno po drugo. Vremenom sam je zavoleo, ali nismo kompatibilni za građenje budućnosti. Njena sujeta nije mogla to da podnese, a meni su popustile kočnice i neprekidno smo se svađali i tukli. Zbog toga nisam želeo da imamo dete, pošto to nije zdrava sredina za odrastanje deteta. Iskreno, i dalje ne znam pravu istinu oko Viktorijine trudnoće. Da je rodila dete, ja bih se pobrinuo za njega. Nikada ne bih dozvolio išta da mu fali. Voleo bih da se nakon svega čujem sa Viktorijom i da popričamo o celokupnoj situaciji - rekao je Marko.

Podsetimo, Marko Osmakčić je svojim učešćem obeležio petu sezonu Zadruge, a javnost i dalje bruji o skandalu koji je njegova porodica napravila kada je lažirala smrt Markovog oca Franja.

VRELA AKCIJA SANDRE I ANĐELA! Nisu mogli da se kontrolišu, navalili jedno na drugo, kamera sve zabeležila

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Lav

30.06.2022 12:31

Detetu treba otac koji ce da se brine o njemu a ne da se "pobrine", kako to Osmakcic kaze. Nisu deca za svakoga.

Maja

30.06.2022 23:35

@Lav - Pa to je momak upravo i rekao. Da za Viki i njega nije dete

Ljiljana

01.07.2022 08:33

Detetu treba majka, da brine o njemu. A Viki to nije. Ona nebrine i nevodi računa ni o ovom detetu koje ima.