MISLILI SU DA IH KAMERA NE SNIMA Viki i Zola u jeku svađe otkrili u kakvom su odnosu, prevarili naciju i zadrugare, u pitanju je ovaj plan
Printscreen

Nakon gostovanja u "Amneziji", Viktorija Mitrović i Lazar Čolić Zola su otišli do pušionice, gde su ponovo popričali o njihovom odnosu, koji je jutros prešao granice prijateljskog.

- Ja znam kako ti funkcioniše kad prodaješ priče. Ti si i meni jutros prodao priču za moje uši, ali kod mene to nine prošlo - rekla je Viki.

Printscreen

 

- Da sam napolju, sve bih ti objasnio za pet minuta. Sve ti je jasno - dodao je Zola.

- Zola, pričaš slatke pričice. Ja sam jutros htela da kažem da je proradila hemija. Ako me gledaš kao drugaricu, kako ono onako. Da li da verujem jutros ili ovo sad? Ja sam gledala kako prićaš sa ovima - pitala je Viki.

- Ja sam kriv što sam dopustio neke stvari, ali ništa se ne bi ovako pričalo da ti ovako ne pričaš i ne praviš tu facu - dodao je Zola.

Printscreen

 

- Za mene ovo nije ozbiljna situacija. Pusti šta ja pričam, nego šta ti osećaš. Ja tebi ništa više ne verujem. Od odnosa sa Nevenom, preko Irme, drugarstva sa Markom, Filipom, pa sad i sa mnom. Sa mnom nemoj da se sprdaš - govorila je ona.

- Sa svima je različito, a ništa nije sprdnja. Mi smo drugari, 10 meseci smo drugari - dodao je Zola.

- Sa mnom se nećeš sprdati, ja ti Nevena nisam, da mi jednom pričaš jutros, a drugo sad - prebacila je Viki.

- Tebe su sad proradili kompleksi. Ti si mnogo namazana osoba - rekao je Zola.

Printscreen

 

- Ako se ja tebi ne sviđam i ako je tebi krivo zbog onog jutros, mi onda nema potrebe da prekidamo druženje. Ja nisam sigurna da li ti igraš rijaliti - dodala je Mitrovićka.

- Kakav rijaliti deset dana do kraja. Ti si jako namazana - dodao je Čolić.

- Tebe muči Osmaklić, ne ja. Ja nisam Nevena, a ni Irma, da mi pričaš jedno ujutru, a drugo sada. Ja u te priče sa strane ne verujem. I ja mislim da Marka boli k*rac za to što mi radimo - poručila je Viki.

- Nije samo do Marka. Ja vidim šta ti radiš, ti se sprdaš, a ja se sa tim stvarima ne sprdam. Ja tebe ne doživljavam kao sprdnju, ti si moj drug - govorio je Zola.

VOLI GA Viktorija Mitrović i Zola priznali šta su radili na žurki misleći da ih kamere ne snimaju, Filip Car raskrinkao njihov plan

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading