PAO PRVI POLJUBAC SANDRE I ANĐELA! Ranković joj obrisao suze, privukao sebi, a onda je usledio trenutak koji su svi čekali, zadrugari u šoku
Printscreen

Sandra Rešić nije mogla da se smiri nakon rata sa Markom Đedovićem Dejanom Dragojevićem.

Naime, ona je u emisiji "Izbor potrčka" priznala da je zaljubljena u Anđela Rankovića. On je krenuo za njom i pokušao da je uteši.

Printscreen

 

- Ne mogu, stvarno ne mogu da pričam - rekla je Sandra.

- Šta ne možeš? - pitao je Anđelo.

- Ništa ti ne verujem - doodala je Rešićeva.

- Sandra, stani, molim te - rekao je Ranković.

Printscreen

 

- Treba mi samo deset minuta. A Dejanu sam dala toliko meseci života, on da me naziva folirantom. A da ti posle svega kažeš da ne voliš izolaciju. I Đedović ustaje i kaže onakve reči za mene... - pričala je kroz suze pevačica.

- Sandra, ne znamo da li ću se odseliti u Kolumbiju. Mi stalno pričamo nešto unapred. Znaš zašto sam rekao da ne volim izolaciju - pričao je Anđelo, pa je privukao sebi:

- Sandra, možeš da imaš poverenja u mene. Nisam se sad okrenuo. Okrenuo sam se kad ni ti ni ja nismo ništa... - dodao je Ranković.

Printscreen

 

- Ne znam... Možda sam i ja pogrešila, možda je trebalo da kažem kako se osećam. Imao sam osećaj da si se okrenuo jer si shvatio šta si izgubio - pričala je ona.

- Kako misliš da ja imam poverenje i sigurnost, ako ti nemaš - rekao je Anđelo.

Anđelo je privukao Sandru i poljubio je u usta.

MARKO ME NE PRIVLAČI KAO MUŠKARAC Stanija Dobrojević za Rijaliti plus o detaljima raskida, starleta otkrila i kada napušta Srbiju

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading