MARKO ME NE PRIVLAČI KAO MUŠKARAC Stanija Dobrojević za Rijaliti plus o detaljima raskida, starleta otkrila i kada napušta Srbiju
Promo

Stanija Dobrojević (37) i dalje slovi za jednu od najatraktivnijih devojaka domaće javne scene, a sada je za Rijaliti plus otkrila koliko joj ta titula imponuje, da li je prebolela nedavni raskid sa Markom Markovićem, kao i kakve muškarce voli.

Stanija je istakla da je oduvek vodila računa o zdravom životu, ali da je postojao jedan period u njenom kada nije bila zadovoljna svojim izgledom.

Promo

 

- Pre dosta godina sam počela da se bavim sportom, a kada sam se tokom pandemije koronavirusa ugojila, pila sam pilule za mršavljenje koje su mi pomogle da smršam i vratim željenu liniju. Zdrav život je sastavni deo mene, devojke me mahom i prate zbog toga, pazim šta jedem, treniram… Vodim računa o svom izgledu - rekla je starleta i priznala da joj imponuje to što se rezultati takvog života primećuju.

Promo

 

- Ne mogu reći da mi ne imponuje to što sam i dalje jedna od najpoželjnijih i najatraktivnijih devojaka domaće javne scene. Kao klinka, nikada ne bih rekla da ću u 37-oj nositi tu titulu, tako da je to svakako kompliment. Svaka žena koja bi rekla da joj ne prija kada to čuje za sebe, slagala bi -  poručila je ona, a potom je otkrila kako se oseća nakon što je stavila tačku na svoju trogodišnju ljubavnu vezu.

Promo

 

- Nakon raskida sam dobro, mnogo radim, iskreno ne znam gde ću od obaveza. Ostajem u Srbiji još dva meseca i do tada moram da završim mnogo toga, kao i opremanje novog stana. Nedavno sam se našla sa Markom kako bih od njega preuzela svog psa Pabla, bio je to vrlo emotivan susret. Tom prilikom smo porazgovarali kao odrasli ljudi, mislim da posle tri godine naša veza zaslužuje lep i normalan rastanak. Marka zaista volim kao osobu, ali ne i kao muškarca. Ne želim da budem ponovo sa njim, daljina je uradila svoje - priznala nam je Dobrojevićeva, koja ne krije da uživa u pažnji drugih muškaraca.

Promo

 

- U mom životu trenutno ne postoji niko novi, ali uživam u svojim udvaračima. Sačekaću, pa ko se izdvoji - taj je. Upoznala sam u Americi izuzetne momke, ali za sada je sve na bazi udvaranja. Iskrena da budem, privlače me isključivo naši momci, nikada do sada nisam bila sa Amerikancem. Bila sam sa Rusom, ali oni su mentalitetom slični nama. Mislim da mi taj temperament prija - zaključila je za Rijaliti plus Stanija.

 Nikada više pevačica

Iako se nakon pobede u rijalitiju upustila u svet muzike, Stanija nam je priznala da se u tom poslu nije pronašla, te da ne planira da obnovi pevačku karijeru.

- Ne vraćam se u muzičke vode, s tim sam završila - kroz smeh je poručila ona.

SNIMALE SMO VRELE SCENE Ana Jovanović otkrila detalje snimanja reklame sa Sekom Sablić, a onda priznanjem sve šokirala

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading