GODINAMA JE IZBEGAVALA ISTINU Dalila javno priznala Filipu šta joj je Mladen Vuletić uradio u Parovima, isplivao snimak razgovora (VIDEO)
Foto: Alo/ilustracija

Dosta se spekulisalo o nasilju koje je Dalila pretrpela od strane Mladena Vuletića u rijalitiju Parovi gde su između ostalog i zajedno učestovali, a sada je Mujićeva otkrila nove detalje.

Naime, Dalila je u razgovoru sa Filipom, kao što se može i čuti na snimku koji se pojavio na jednom Instagram stranici, priznala šta se tu zapravo desilo i ubeđivala ga da šamar uopšte nije bio jak kako je to on rekao.

Međutim, stvari su malo drugačije, oni su odmah montirali i šta se tu zapravo desilo, a kako se dalje može videti na snimku, Mladen je dalili udario brutalnu šamarčinu i vratio je na mesto kada je ona pokušala da ustane.

GODINAMA JE IZBEGAVALA ISTINU Dalila javno priznala Filipu šta joj je Mladen Vuletić uradio u Parovima, isplivao snimak razgovora (VIDEO)

Printscreen

 

Dalila je u više navrata pokušala da opravda svoje ponašanje u Parovima i sa svojim partnerima, ali joj to nije pošlo za rukom.

Podsetimo, Mladen i Dalila su bili zajedno, a gledaoci su bili šokirani stravičnim scenama nasilja u pomenutom rijalitiju.

NI SLUČAJNO DA DOLAZI, NE ŽELIM JE OVDE Dalila Dragojević zapretila majci u programu uživo, voditelj zanemeo od šoka, imala je jasnu poruku za nju

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading