NI SLUČAJNO DA DOLAZI, NE ŽELIM JE OVDE Dalila Dragojević zapretila majci u programu uživo, voditelj zanemeo od šoka, imala je jasnu poruku za nju
Pink printskrin

U više navrata je Dalila Dragojević pričala o svojim roditeljima, zadrugarka o ocu ima samo reči hvale, ali njeno mišljenje o majci nije baš prezicno, a sada je to još jednom i potvrđeno.

Naime, Dalila je sinoć imala razgovor sa Darkom Tanasijevićem uoči izbacivanja i tom prilikom se dotakla roditelja za koje je imala jasnu poruku.

Dalilu je voditelj pitao da li očekuje nekoga od svoje podrške ako ostane do finala, a onda je kao iz topa rekla da bi volela da vidi u studiju Ljubu Pantović i još jednog svog prijatelja, a na pitanje šta se dešava sa njenim roditeljima i da li bi došli, Dragojevićka je imala molbu za majku.

- Očekujem da će doći Ljuba. Majka da ne dolazi ni slučajno, to se već zna. Ona ne treba da bude tu u finalnoj noći. Otac ne verujem da će doći. Ne vih volela ni otac da dođe. Ne bih volela da se tako susretnem sa njim ili da mu neko nešto dobaci dok je na ostrvu, a ja ovde - rekla je Dalila jecajući.

Podsetimo, dosta puta je njena majka prilikom oglašavanja istakla da bi i sama volela da je deo Zadruge i da želi da pomogne ćerki, a videćemo da li će se pojaviti u finalu pomenutog rijalitija budući da je Dalila bila veoma izričita.

ŠOK I NEVERICA Ona je sinoć potpuno neočekivano zauvek napustila rijaliti, muk u Beloj kući

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading