POSLAO VIKTORIJI PORUKU? Marko Osmakčić iznenadio javnost, ovako nešto od njega niko nije očekivao
Printscreen

Marko Osmakčić je objavio video na kojem peva stihove za koje mnogi misle da ih je posvetio svojoj bivšoj devojci, Viktoriji Mitorvić.

Marko Osmakčić se napustio rijaliti šou program "Zadruga 5" tako što je lažirao smrt oca i ostavio trudnu devojku u imaginarijumu u Šimanovcima.

POSLAO VIKTORIJI PORUKU? Marko Osmakčić iznenadio javnost, ovako nešto od njega niko nije očekivao

Foto: Printscreen/instagram

 

Od trenutka kada je saznao da će postati otac vršio je pritisak na Mitrovićevu da abortira, a svađe i tuče koje im inače nisu bile strane, samo su postale još žešće. Viktorija je do poslednjeg momenta odlagala da ode na kiretažu, ali je na kraju odlučila da ne rodi dete "takvom čoveku".

Par dana nakon Mitrovićkinog prekida trudnoće Osmakčić je objavio video na kojem se vozi kolima i peva stihove pesme Ivane Selakov i Amar Gileta "Boli, boli", a mnogi su pomislili da je ove reči uputio Viktoriji:

- Kada te pitaju šta smo bili mi, šta im kažeš ti? Istinu il' laž? Dobro se s' dobrim uvek lako sastavi a loše sa lošim nikako, da znaš, a fališ mi ko travi rosa, dok se sa mnom svađaš bosa... - bili su samo neki od stihova pesme, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu iznad.

POSLAO VIKTORIJI PORUKU? Marko Osmakčić iznenadio javnost, ovako nešto od njega niko nije očekivao

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Franjo Osmakčić, otac Marka Osmakčića, sa ostatkom porodice je osmislio plan da "izbavi" sina iz rijalitija. Franjo je lažirao sopstvenu smrt koju je potvrdila i njegova supruga, a Marko je izveden iz rijalitija.

KAO NEKO KO JE BEZ OCA, MENI JE OVO FUJ Bivša zadrugarka osudila postupak lažiranja smrti Franja, pa oplela po Osmakčićima

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Maks

27.06.2022 07:54

On je za razliku od nje bio iskreno ne zeli dete ne mozes I nemas pravo da ucenjujes partnera s detetom.

Snezana

10.07.2022 20:27

Mixi bi se odmah pomirila sa Zolom a sa folirantom Bebicom tera inat Zoli kao sto je Zola napravio pricu sa Viki a Viki i dalje voli Marka i verovatno ce oni stupiti ponovo u vezu To su lazi Miljanine da voli Bebicu ali mora zbog lude Marije koja joj preti izbacivanjem iz kuce koju je Mixi zaradila.Marija je zena krrten sa maskom,ne bi Mixi jurila Filipa vrrovatno zbog price